x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Wandtegels Weert

De mooiste wandtegels van Weert en omstreken

 

Wilt u eens wat anders aan de muur? Misschien bent u uitgekeken op dat behang, of op die tegels die er al jaren hangen. Dan is het goed om eens te bekijken wat voor mogelijkheden op dat gebied u allemaal heeft. Bij Jan van Erp Tegels en Badkamers raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij wat er allemaal mogelijk is op het gebied van wandtegels voor Weert. We hebben in ons assortiment namelijk een zeer groot aantal verschillende tegels klaarstaan, waarbij we u graag helpen om hier de juiste keuze uit te maken.

 

Een wandtegel voor Weert kiezen

 

We zijn gespecialiseerd op het gebied van alles wat met wandtegels te maken heeft. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. We hebben bij onze speciaalzaak meer dan 50 jaar ervaring met het verkopen van wandtegels en hebben door de jaren heen dan ook een groot aantal verschillende stijlen zien komen en gaan. Heden ten dage hebben wij een zeer ruim assortiment met de mooiste tegels die er te krijgen zijn. Prachtige tegels in bijvoorbeeld een houtlook of betonlook. Of gewoon een strakke tegel in een effen kleur.

 

U koopt de mooiste wandtegels van Weert bij Jan van Erp

 

We raden u aan om eens een afspraak met ons te maken om een keer bij ons langs te komen. U kunt dit doen bij onze showroom in Schijndel, Born, Eindhoven of Kaatsheuvel. Hier hebben wij die mooie wandtegel voor Weert voor u klaarliggen. Samen met u bekijken we wat er allemaal te krijgen is en wat er voor u het mooiste is. Per slot van rekening willen we er graag voor zorgen dat u straks een tegel aan de muur heeft hangen waar u elke dag van kunt genieten.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


U vindt ons op Ekkersrijt.Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best