x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Wandtegels Breda

U zoekt wandtegels in Breda?

 

Als u op zoek bent naar nieuwe wandtegels, dan is het goed om eens langs te komen in een winkel waar de mooiste wandtegels die er te krijgen zijn bij elkaar liggen. Bij Jan van Erp bent u dan aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment een zeer ruim assortiment aan wandtegels liggen. We zijn ook ooit begonnen als specialist op het gebied van wandtegels. Dit was 55 jaar geleden, maar door de jaren heen hebben we ons assortiment danig uitgebreid. Toch hebben we nog steeds het meest veelzijdige assortiment wandtegels van Breda en omstreken.

 

Een mooie wandtegel bij Breda in de buurt kopen

 

U vindt Jan van Erp in Schijndel, waar we de mooiste wandtegels van Breda voor u bij elkaar hebben liggen. Kom eens praten met een van onze ervaren verkoopadviseurs, die graag de tijd neemt om ervoor te zorgen dat u straks de perfecte wandtegel in uw huis heeft liggen. We nemen dan op nuchtere wijze met u door wat uw wensen zijn, hoeveel tegels u nodig heeft, wat uw mogelijkheden zijn… Het is belangrijk om een wandtegel te kopen die helemaal is afgestemd op uw wensen. Per slot van rekening is het toch de bedoeling dat u heel wat jaartjes naar die wandtegels gaat kijken.

 

Meer weten over onze wandtegels voor Breda

 

Na een bezoekje aan Jan van Erp neemt u die mooie wandtegel naar Breda mee terug. Bij ons doet u dat altijd tegen een scherpe prijs. We kopen onze producten dusdanig slim in dat wij hier nooit hoge kosten bij maken. Zo kunnen we de prijzen van onze producten altijd zo laag mogelijk houden. We vertellen u graag meer over onze wandtegels, maar ook over onze vele andere producten. Bij Jan van Erp bent u aan het juiste adres voor de hoogste kwaliteit op het gebied van badkamers en wandtegels.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Adres

Belgiëstraat 4
5171 PN Kaatsheuvel
Tel: 073 544 00 22
kaatsheuvel@janvanerp.nl

badkamer Kaatsheuvel
badkamer Waalwijk