x
«»
Klik hier »

Jan van Erp Tegels en Sanitair

Winnaar klantonderzoek Qudata

Klik hier »

Maak online een afspraak

klik hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Lees onze reviews

Klik hier »

Wandtegels Best

De mooiste wandtegels voor Best

 

We hebben bij Jan van Erp het ruimste assortiment aan mooie wandtegels voor Best voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij ons om hier te zien wat wij allemaal te koop hebben voor u. We vinden het belangrijk om onze klanten een zo uitgebreid mogelijk assortiment te bieden. Een assortiment waar u wandtegels terugvindt in een groot aantal verschillende stijlen. Zoekt u mooie, klassieke tegels, of wilt u liever een meer moderne look in uw huis? We verkopen daarbij ook tegels met een houtlook, een betonlook of een natuursteenlook. Meer dan genoeg keuze voor uw huis zodoende.

 

Een wandtegel in Best uitzoeken

 

Als u een nieuwe wandtegel aan de muur wilt hebben, dan raden wij u aan om hiervoor eens bij ons in een showroom binnen te lopen. Hier hebben wij al onze verschillende tegels namelijk voor u bij elkaar liggen. Tegels in een groot aantal verschillende stijlen, zodat u ruimschoots de keuze heeft. De keuze voor een stijl die helemaal op uw persoonlijke smaak aansluit. Samen met u bekijken we welke tegels u het mooiste vindt. We rekenen samen met u uit hoeveel tegels u nodig heeft en kunnen u ook in contact brengen met mensen die deze tegels voor u aan komen brengen.

 

Meer weten over onze wandtegels voor Best?

 

Wilt u een wandtegel voor Best kiezen waar u elke dag met plezier tegenaan kijkt? Dan is het goed om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier krijgt u alvast een goede indruk van de grote diversiteit die wij voor u klaar hebben liggen. Maar u kunt via onze site ook meteen een afspraak maken om een keer bij onze showroom langs te komen. Hier staan mensen klaar die samen met u gaan bekijken wat voor tegels er het beste op uw persoonlijke smaak aansluiten.

Maak hier je afspraak »

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-21.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur


Let op!

Zondag 26 oktober
geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur

Adres

Geldropseweg 67
5611 SE Eindhoven
Tel: 040 211 74 46
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best