x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Vloertegels Weert

De mooiste vloertegel van Weert

 

Bent u op zoek naar een mooie vloertegel voor in uw huis? Of u nu een tegel zoekt voor in de badkamer, woonkamer, keuken of toilet, u bent bij Jan van Erp Tegels en Badkamers altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan prachtige tegels voor u klaarliggen. Tegels waarbij u er op kunt rekenen dat deze er niet alleen maar mooi uitzien, maar dat ze ook nog eens van de hoogste kwaliteit zijn. Zo krijgt u tegels op de vloer die lang meegaan en die heel eenvoudig te onderhouden zijn. Een ideale vloer, met andere woorden.

 

U zoekt een vloertegel voor Weert?

 

Jan van Erp is niet gevestigd in Weert, maar u bent vanuit uw plaats zo bij een van onze speciaalzaken. We zijn namelijk gevestigd in Schijndel, Born, Eindhoven en Kaatsheuvel. We hebben in elk van onze showrooms de mooiste tegels voor u bij elkaar liggen. Neem dan ook om te beginnen eens een kijkje op onze website om te zien wat voor tegels wij allemaal verkopen. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld tegels met een mooie houtlook. U heeft dan een vloer die sprekend op een houtvloer lijkt, maar dan is het veel eenvoudiger om deze schoon te houden.

 

Meer weten over een vloertegel voor Weert?

 

U kunt ook altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen. We bieden u niet alleen maar de hoogste kwaliteit, maar ook de beste service die er te vinden is. Bij Jan van Erp Tegels en Badkamers staan we altijd klaar om ervoor te zorgen dat u straks een perfecte tegel op de vloer heeft liggen. Op onze website vindt u een ruim overzicht van wat wij allemaal aan tegels te bieden hebben. Overzichtelijk bij elkaar op het soort tegel dat wij verkopen. Zo heeft u snel een duidelijk beeld van wat er allemaal op het gebied van tegels te vinden is.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


U vindt ons op Ekkersrijt.Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best