x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Summersale bij Jan van Erp

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »

Vloertegels Tilburg

Vloertegels in Tilburg kopen

 

Wilt u eens een keer wat nieuws op de vloer? Er is dan keuze genoeg. Waar gaat u voor? Bij Jan van Erp weten we het wel. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment met de mooiste vloertegels voor u klaarliggen. Dit zijn vloertegels in alle mogelijke soorten en maten. Wat voor kleur had u zelf in gedachten? Wilt u een vloer aanleggen met een natuurlijke look, tegels die er keramisch uitzien, of gaat uw voor een beton- of houtlook? Wat uw keuze ook is, bij ons kunt u er op rekenen dat u altijd de mooiste tegels gaat vinden, gemaakt van de beste materialen.

 

Welke vloertegels kiest u?

 

Voor de mooiste vloertegels van Tilburg en omstreken bent u altijd welkom bij Jan van Erp. We hebben in ons assortiment een zeer breed scala aan verschillende tegels voor u klaarliggen. In totaal verkopen we meer dan 400 verschillende soorten vloer- en wandtegels, u kunt er dan ook op rekenen dat u bij ons wel gaat vinden wat u mooi vindt! Geen zorgen: alle tegels die wij verkopen zijn gemaakt van de beste materialen en gaan dan ook lang mee. Mooie, duurzame tegels, die dan bij ons ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen te kopen zijn. Zo kunt u er op rekenen dat u straks iets moois op de vloer heeft liggen waar u lang van gaat genieten.

 

U zoekt een vloertegel in Tilburg?

 

Als u een vloertegel in Tilburg zoekt, dan raden wij u aan om even in de auto te stappen en naar Schijndel, Eindhoven, Kaatsheuvel of Born te lopen. Bij ons vindt u namelijk de mooiste tegels van Brabant en Limburg, in het breedste aanbod aan verschillende stijlen. Meer weten over onze verschillende soorten tegels, of wilt u eens met een van onze verkoopadviseurs zitten om de mogelijkheden die wij te bieden hebben met u door te nemen?

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

09.30-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-21.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak

Adres

Belgiëstraat 4
5171 PN Kaatsheuvel
Tel: 073 544 00 22
kaatsheuvel@janvanerp.nl

badkamer Kaatsheuvel
badkamer Waalwijk