x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

BTW-actie bij Jan van Erp

+Bol.com cadeaukaart twv € 100,00

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »

Vloertegels Roermond

U zoekt vloertegels in Roermond?

 

Bent u op zoek naar vloertegels in Roermond? Mocht u hier niks kunnen vinden, dan nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen bij Jan van Erp. Ons bedrijf is de specialist op het gebied van vloertegels in Zuid Nederland. We hebben een groot aantal verschillende stijlen voor u klaarliggen. U kunt bij ons dan ook altijd op uw gemak even bekijken wat we hier klaar hebben liggen. Een vloertegel in Roermond vinden die helemaal op uw persoonlijke smaak aansluit? Onze verkoopadviseurs staan altijd klaar om met u in ons assortiment op zoek te gaan.

 

Het grootste aanbod aan vloertegels van Zuid Nederland

 

Een vloertegel voor Roermond zoeken is bij Jan van Erp heel eenvoudig. We hebben namelijk mensen klaarstaan die graag eens met u gaan kijken wat voor tegels u het mooiste vindt. Heeft u zelf al een idee voor een bepaalde stijl? Of laat u zich graag verrassen door wat wij allemaal voor u klaar hebben liggen? Bij Jan van Erp hebben we meer dan 50 jaar ervaring met de verkoop van tegels in alle soorten en maten. In totaal hebben we meer dan 400 verschillende soorten vloer- en wandtegels voor u klaarliggen. Als u hier niet de ideale tegel in kunt vinden…

 

Meer weten over onze vloertegels voor Roermond?

 

Neem gewoon eens een kijkje op onze website als u meer wilt weten over de vele verschillende vloertegels die wij voor u klaar hebben liggen. We raden u daarbij aan om vooral ook de tijd te nemen om u te laten inspireren door wat we allemaal verkopen. Uitgebreid rondkijken in onze showroom kan natuurlijk ook. Met een van onze vakspecialisten gaat u dan bekijken wat we allemaal verkopen. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

09.30-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-21.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak

Adres

Sluisweg 11
6121 JR Born
Tel: 073 544 00 22
born@janvanerp.nl

badkamer Geleen
waskom met inbouwkraan Sittard