x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

vloertegels Eindhoven

Vloertegels in Eindhoven kiezen

 

Wordt het tijd voor een keer wat nieuws op de vloer? Kom dan eens langs bij Jan van Erp in Eindhoven. We hebben een zeer ruim assortiment aan mooie tegels voor op de vloer in onze showroom liggen. Het is dan ook zo dat we bij Jan van Erp bekend staan als de expert op het gebied van tegels van Zuid Nederland. We hebben het ruimste assortiment aan vloertegels van Eindhoven. U kunt op onze website alvast een indruk krijgen van wat wij allemaal klaar hebben liggen in onze showroom. U bent natuurlijk ook altijd welkom om eens bij ons binnen te lopen om de stijlen op uw gemak te bekijken.

 

U zoekt een vloertegel in Eindhoven?

 

Als u op zoek bent naar een nieuwe stijl voor uw huis, onderschat dan niet hoe belangrijk het is om de juiste vloer te laten leggen. De stijl van uw vloer is namelijk zeer sfeerbepalend. Als u voor de aanleg van een nieuwe vloer kiest voor wandtegels, dan kunt u er op rekenen dat deze er bij ons altijd helemaal perfect uitzien en van de hoogste kwaliteit zijn. Elke vloertegel in Eindhoven die wij verkopen is met zorg en aandacht geselecteerd, aangezien we onze klanten altijd het beste van het beste aan willen bieden. Onze vakspecialisten vertellen u hier graag meer over. Ze nemen altijd de tijd om samen met u te bekijken wat er precies in ons assortiment te vinden is.

 

Meer weten over onze vloertegels voor Eindhoven en omstreken?

 

In onze showroom kunt u eens rustig bekijken wat voor tegels wij allemaal klaar hebben liggen. We vinden het heel belangrijk dat u straks de showroom uitloopt met een tevreden gevoel. We zorgen er dan voor dat uw nieuwe tegels zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd. Wij verkopen een vloertegel in Eindhoven die u tegen de scherpst mogelijke prijs wordt aangeboden. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon even contact met ons op of kijk op onze site. Beter nog: loop gewoon eens bij ons binnen om te zien wat wij allemaal klaar hebben liggen!

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak
U vindt ons op Ekkersrijt.

Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best