x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Vloertegels Den Bosch

Op zoek naar vloertegels in Den Bosch?

 

Vloertegels zijn een van de mooiste bedekkingen voor uw vloer die er te krijgen zijn. Als mensen aan vloertegels denken, dan komt al snel het beeld naar boven van de keramische tegels die zo mooi glimmen. Natuurlijk verkopen we deze prachtige tegels nog steeds, maar er zijn ook tegels in een groot aantal andere stijlen te krijgen. Heeft u bijvoorbeeld die mooie tegels in houtlook of betonlook wel eens gezien? Kom gewoon eens kijken bij Jan van Erp om te zien wat wij op het gebied van tegels allemaal voor u klaar hebben liggen. U zult zich verbazen over de enorme variatie die wij in het assortiment hebben.

 

Een vloertegel in Den Bosch kopen

 

U woont in Den Bosch en wilt hier graag op zoek naar vloertegels? Dan raden wij u aan om in uw auto te stappen en naar een van de showrooms van Jan van Erp te komen. U vindt ons in Schijndel, Born, Eindhoven en Kaatsheuvel. Bij ons vindt u het ruimste assortiment tegels van de hoogste kwaliteit. We verkopen vloertegels voor Den Bosch die daarbij ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat u straks een vloer heeft die er prachtig uitziet en waar u zonder zorgen gebruik van kunt maken. De tegels zijn sterk en duurzaam en heel eenvoudig te onderhouden.

 

Meer weten over de ideale vloertegel voor Den Bosch?

 

Het is belangrijk om de tijd te nemen bij het maken van een keuze voor die perfecte vloertegels voor Den Bosch. Kijk anders gewoon eerst even op onze website om alvast wat inspiratie op te doen en kom daarna naar een van onze showrooms om de tegels in het echt te zien. U kunt de tegels bekijken en aanraken en u er zo van verzekeren dat dit echt is wat u op uw vloer wilt hebben. Onze ervaren mensen staan klaar om u van nuchter advies te voorzien en ervoor te zorgen dat u straks helemaal tevreden bent met uw nieuwe vloer.

Maak hier je afspraak

Afhaalmagazijn

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

Openingstijden

maandag

09.30-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Met Pinksteren gesloten

Adres

Rooiseheide 21
5481 SG Schijndel
Tel: 073 544 00 22
schijndel@janvanerp.nl

badkamer Den Bosch
badkamer Schijndel