x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Vloertegels Breda

De mooiste vloertegels van Breda en omstreken

 

Bent u op zoek naar mooie vloertegels om uw vloer mee te bedekken? Bij Jan van Erp bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment vloertegels voor u klaarliggen, waarbij u altijd de keuze heeft uit honderden verschillende stijlen. Wilt u gaan voor de klassieke keramische look? Of zoekt u tegels met houtlook, betonlook of natuursteen look? We hebben het allemaal voor u te koop. We nodigen u dan ook van harte uit om gewoon een keer langs te komen in onze showroom om eens bij ons te komen kijken of u de tegels ziet liggen die u het meeste aanspreken.

 

Een vloertegel bij Breda kopen

 

Jan van Erp is de specialist op het gebied van alle soorten tegels voor Brabant en Limburg. We hebben meer dan 55 jaar ervaring met inkoop en verkoop van tegels en gaan er altijd voor om de mooiste nieuwe stijlen bij elkaar te zoeken. We hebben door de jaren heen de smaak van mensen flink zien veranderen, maar er zijn natuurlijk altijd klassieke soorten tegels die altijd in de mode blijven. Er worden ook steeds de mooiste nieuwe stijlen ontwikkeld. Neem hiervoor gewoon eens een kijkje op onze website. Hier kunt u inspiratie opdoen voor de stijl die u graag zelf op uw vloer wilt hebben liggen.

 

Meer weten over onze vloertegels voor Breda?

 

Als u een vloertegel in Breda zoekt, dan raden wij u aan om eens bij Jan van Erp langs te komen. We hebben geen showroom in Breda, maar wel bij u in de buurt. We hebben het dan over Schijndel, Kaatsheuvel, Eindhoven en Born. Hier staan ervaren verkoopadviseurs klaar die graag de tijd nemen om u aan de perfecte tegels te helpen. Meer weten hierover? Neem contact met ons op of kijk op onze website wat u allemaal in ons assortiment kunt verwacht.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Adres

Belgiëstraat 4
5171 PN Kaatsheuvel
Tel: 073 544 00 22
kaatsheuvel@janvanerp.nl

badkamer Kaatsheuvel
badkamer Waalwijk