x

Vakantiegeldactie

Actievoorwaarden “Uw vakantiegeld levert 25% meer op!”:

 

Bij aanschaf van een badkamer en/of tegels profiteert u van voordeel, die tijdelijk geldt in alle filialen van Jan van Erp Tegels & Badkamers.

 

Bij bestelling van uw tegelvloer, sanitair of complete badkamer is uw vakantiegeld bij Jan van Erp tijdelijk 25% meer waard!

 

                                          +


- Een diner bij u thuisbezorgd t.w.v. € 100,00 (bij besteding vanaf € 5.000,00)

     


 


Hoe werkt het precies?

Uw vakantiegeld levert 25% meer op!

Besteedt u € 1.000,00 van uw vakantiegeld bij Jan van Erp, dan kunt u voor € 1.250,00 aan tegels en/of sanitair uitzoeken.

 

Zie de tabel hoe het precies werkt:

 

Verwenarrangement bij Van der Valk:

Bij aanschaf van tegels en /of een badkamer vanaf € 5.000,00 ontvangt u van ons een diner bij u thuisbezorgd (u kunt zelf kiezen waar u uw diner besteld) ter waarde van € 100,00. Onze verkopers vertellen u hier graag meer over.


 

Zodra u heeft genoten van uw thuisbezorgd diner (een bedankje van Jan van Erp aan u), kunt u in het filiaal waar u uw bestelling geplaatst heeft uw betalingsbewijs en waardebon inleveren. Wij vergoeden  het thuisbezorgd diner aan u tot een maximum van € 100,00.


 


 

Let op!:

De Vakantiiegeldactie is niet geldig in combinatie met andere acties, zoals o.a. de concept badkamers of artikelen uit de Tegeltip-outlet of reeds afgeprijsde artikelen.

 

Deze actie is niet van toepassing op o.a.:

- Sunshower

- Seniorendouche

- Douche WC

- Stardos mozaïek

- Mutina tegels

- Sealskin

- Outdoor tegels

- Bette

- Sphinx

- Vasco (comfort serie) en Vasco aansluitmateriaal

- Damixa

- Balsa beton (betonnen bladen)

- Trend Glasmozaïek

- Treemme assortiment

 

Op deze tijdelijke actie zijn de consumentenverkoopvoorwaarden van toepassing. Bij onduidelijkheden of misverstanden zal de directie van Jan van Erp oordelen en de eindbeslissing bepalen.

Lees meer »