x

Vakantiegeld-actie

Actievoorwaarden “Uw vakantiegeld levert 25% meer op!":

 

Bij aanschaf van een badkamer en/of tegels profiteert u van voordeel, die tijdelijk geldt in alle filialen van Jan van Erp Tegels & Badkamers.

 

-Bij bestelling van uw tegelvloer, sanitair of complete badkamer is uw vakantiegeld bij Jan van Erp tijdelijk 25% meer waard!

 

 

                              +

 
-  Diner via Thuisbezorgd.nl t.w.v. €100,- bij bestelling vanaf €5.000,00 


   


 


Hoe werkt het precies?


Uw vakantiegeld levert 25% meer op!:

Besteedt u € 1.000,00 van uw vakantiegeld bij Jan van Erp, dan kunt u voor € 1.250,00 aan tegels en/of sanitair uitzoeken.

 

Zie de tabel hoe het precies werkt:

 

 

 

Bij aanschaf van tegels en/of een badkamer vanaf € 5.000,- ontvangt u van ons een diner thuisbezorgd ter waarde van € 100,-. U mag zelf bepalen vanuit waar u het diner laat thuisbezorgen.

 

 

Zodra u van uw thuisbezorgd diner genoten heeft, kunt u in het filiaal waar u uw bestelling geplaatst heeft uw betalingsbewijs van het diner en deze waardebon inleveren. Wij vergoeden de kosten van het diner u tot een maximum van € 100,-.Op deze tijdelijke actie zijn de consumentenverkoopvoorwaarden van toepassing die staan vermeld op onze website www.janvanerp.nl.

 


 

Let op!:

De Vakantiegeld-actie is niet geldig in combinatie met andere acties, zoals o.a. de concept badkamers of artikelen uit de Tegeltip-outlet of reeds afgeprijsde artikelen.

 

Deze actie is niet van toepassing op o.a.:

- Sunshower

- Seniorendouche

- Douche WC

- Stardos mozaïek

- Mutina tegels

- Sealskin

- Outdoor tegels

- Bette

- Sphinx

- Vasco (comfort serie) en Vasco aansluitmateriaal

- Damixa

- Balsa beton (betonnen bladen)

- Trend Glasmozaïek

- Treemme assortiment

 

Op deze tijdelijke actie zijn de consumentenverkoopvoorwaarden van toepassing. Bij onduidelijkheden of misverstanden zal de directie van Jan van Erp oordelen en de eindbeslissing bepalen.

Lees meer »