x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Tegelvloer leggen

Een tegelvloer laten leggen

 

Heeft u het idee dat het tijd is voor een nieuwe vloer? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij Jan van Erp tegels en badkamers. We hebben namelijk het ruimste assortiment aan de mooiste tegels voor u klaarliggen. Tegels in een groot aantal verschillende stijlen. U kunt voor tegels met een mooie keramische look gaan, maar we hebben ook tegels met bijvoorbeeld een houtlook of een betonlook. Tegels die bijna niet van het bronmateriaal te onderscheiden zijn, maar die wel een stuk eenvoudiger in het onderhoud zijn. Schroom dan ook niet om even bij ons te komen kijken om te zien wat er bij Jan van Erp allemaal mogelijk is.

 

Het professioneel leggen van een tegelvloer

 

Als u in onze showroom een kijkje komt nemen, dan zult u hier een groot aantal prachtige tegels zien liggen. We verkopen de mooiste tegels die er te krijgen zijn en helpen u graag bij het selecteren van de tegels die het beste op uw persoonlijke stijl aansluiten. Het maakt hierbij niet uit of u tegels zoekt voor in huis of in de tuin, voor beide plekken hebben we een groot aantal opties voor u. We helpen u daarna graag bij het leggen van de tegels. Het is per slot van rekening zo dat een tegelvloer niet zomaar even gelegd wordt en dat u dit het beste door specialisten kunt laten doen. Deze experts op het gebied van het leggen van een tegelvloer hebben wij volop in huis.

 

Wilt u een tegelvloer laten leggen door ons

 

Een tegelvloer leggen is iets wat wij graag voor u doen. We hebben vele jaren ervaring met het leggen van vloeren en sturen graag onze mensen naar uw huis om dit voor u te doen. U kunt er dan op rekenen dat de vloer er helemaal strak in komt te liggen en dat u hier vele jaren van gaat genieten. Een tegelvloer laten leggen door de mensen van Jan van Erp? Neem dan gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen.

Maak hier je afspraak

Afhaalmagazijn

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

Openingstijden

maandag

09.30-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Met Pinksteren gesloten

Adres

Rooiseheide 21
5481 SG Schijndel
Tel: 073 544 00 22
schijndel@janvanerp.nl

badkamer Den Bosch
badkamer Schijndel