x
«»

Outdoor tegels

?>

JVE OUTDOOR “Keramisch van binnen naar buiten”

 

Het buitenleven vormt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Het terras wordt meer en meer een verlengstuk van de huiskamer. We genieten van de buitenlucht en de rust, terwijl we het liefst van alle gemakken zijn voorzien.

Zo zijn de keramische tuintegels van Jan van Erp bij uitstek geschikt als terrastegel. Hebt u ooit binnen gekozen voor een houten vloer in de huiskamer, omdat die sfeer zo goed bij u past, dan zou een houtlook vloertegel voor buiten een goede keuze kunnen zijn om die sfeer van binnen naar buiten mee te nemen.

Wilt u liever een stoere uitstraling in de tuin, dan is onder andere een betonlook tegel een mooie oplossing om die sfeer te creëren.

De voordelen van een keramische buitentegel zijn:

-          Slijtvast

-          Kleurvast

-          Goede grip

-          Onderhoudsarm

-          Neemt geen vocht op

-          Uiterst duurzaam

-          Luxe uitstraling

-          Keramisch van binnen naar buiten

Wilt u zich meer verdiepen in de mogelijkheden zoals Portugese,Spaanse of Italiaanse tegels, breng dan eens een bezoek aan een van onze showrooms in Born, Kaatsheuvel of Schijndel voor een juiste tuinvisie. Onze adviseurs informeren u graag over het brede assortiment tijdens de bezichtiging van onze buitenpresentatie. Of u nu houdt van natuursteen, basalt, cement of beton, de keramische tuintegels zijn een uitkomst! (De showroom in Eindhoven maakt geen gebruik van een buitenpresentatie.)

 

Vraag in de showroom naar onze superscherpe palletprijzen!

 

Afspraak