x
«»

Natuursteenlook tegels

?>

Vanzelfsprekend ontbreekt een uitgebreide collectie natuursteenlook tegels niet in het assortiment van Jan van Erp. JVE natuursteenlook biedt een scala aan producten. Met name de kleur en structuur maakt dit product uniek en is in vele gevallen niet van echt te onderscheiden, waardoor het in ieder interieur toepasbaar is. Stijl, klasse, eigenheid, natuursteenlook tegels maken iedere ruimte in huis of kantoor bijzonder.

 

Wij leveren vrijwel elk type natuursteenlook, te weten leisteen, hardsteen en marmerlook.

 

Natuursteenlook past in elk interieur of dit nu een moderne, klassieke of landelijke stijl betreft. Het is tijdloos, duurzaam en functioneel toepasbaar. Met de jaren wordt natuursteen alleen maar mooier. Er zijn zelfs bewerkte tegels in de handel met een doorleefde look. Natuursteenlook tegels zijn er gezaagd, getrommeld en gepolijst.

 

Jan van Erp levert diverse natuursteenlook tegels. Iedere serie of merk heeft een andere structuur, kleur en maatvoering. Wilt u een passend advies of meer informatie? Wij helpen u graag in een van onze showrooms. Wij maken vrijblijvend een passende offerte voor u. Wilt u al een afspraak maken? 

 

Afspraak