x
«»

Houtlook tegels

?>

Een houtlook vloer zonder de nadelen van echt hout of parket? Al dan niet gecombineerd met vloerverwarming? Dan bieden houtlook tegels (ook wel houtstructuur of keramisch parket genoemd) een uitkomst.

 

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een tegelvloer met de charme van echt hout. Dit omdat de niet van echt te onderscheiden tegels kras-stootbestendig, makkelijk te reinigen en onderhoudsarm zijn. Het jaarlijks behandelen, schuren en oliën van de vloer behoort tot het verleden. Een houtlook vloer scheelt dus een hoop werk. De vloer reinigen? Even stofzuigen en dweilen en het keramische hout is weer als nieuw. Onze houtlooktegels zijn niet alleen toepasbaar als vloertegel en als wandtegel maar ook nog eens te leveren in diverse maten, structuren en kleurnuances 

Ook diverse series bieden een outdoor tegel aan dus leg binnen naar buiten door.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Een greep uit de maten:

30x120            20x120

15x120            26,5x180

20x170            40x170

22x90              16,5x100

 

Keramisch parket is wat betreft kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn vrijwel allemaal gerectificeerd en daardoor met weinig voeg te leggen. Dit komt de echtheid duidelijk ten goede, want hoe strakker de tegels tegen elkaar aan gelegd kunnen worden des te meer het op echt hout lijkt. U kunt hierbij gebruik maken van ons nivelleringssysteem.

 

Jan van Erp levert diverse houtlook tegels, iedere tegel heeft zijn eigen structuur, kleur en maatvoering. Wilt u een passend advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte? U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Daar kunt u met eigen ogen de vele varianten zien. Wij informeren en adviseren u graag over de vele toepassingsmogelijkheden.

 

Afspraak