x
«»

Betonlook tegels

?>

Onze constante aandacht voor de nieuwste trends in het interieur komt duidelijk tot uiting in onze betonlook tegels. Vanzelfsprekend ontbreekt een uitgebreide collectie betonlook tegels niet in het assortiment. Betonlook tegels zijn geïnspireerd op alle soorten beton en betonvloeren. Dit kan een strakke, pas gelegde vloer met de vegen van het aansmeren zijn maar ook verweerd beton met verval en verkleuringen. Deze vloertegels zijn vaak in grijstinten maar ook andere kleuren zoals beige en bruin verkrijgbaar. Met name de kleur, structuur en tekeningswisseling maakt dit product uniek in haar uitstraling waardoor het naar ieders smaak toepasbaar is. Stijl, klasse, eigenheid, betonlook tegels maken iedere ruimte in het huis bijzonder.


Betonlook past zowel in moderne als klassieke interieurs. Het is tijdloos, duurzaam en functioneel toepasbaar. Betonlook tegels zijn er voornamelijk in een gezaagde afwerking.


Jan van Erp levert diverse betonlook tegels. Iedere tegelserie heeft een andere structuur, kleur en maatvoering. Wilt u passend advies, meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Daar kunt u de vele varianten zien.


Wij zien u graag in ons filiaal in Schijndel, Kaatsheuvel, Born of Eindhoven.


Afspraak