x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Tegels Weert

De mooiste tegels voor Weert en omstreken

 

Bent u woonachtig in Weert en bent u op zoek naar een speciaalzaak waar u mooie tegels kunt kopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Jan van Erp Tegels en Badkamers allemaal te bieden hebben. We hebben ins ons assortiment een groot aantal verschillende tegels voor u klaarliggen. U kunt dan ook altijd even een kijkje bij ons komen nemen om te zien wat er allemaal te vinden is bij Jan van Erp. We hebben tegels voor aan de muur, maar ook tegels voor op de vloer, in een brede variatie aan verschillende stijlen.

 

Op zoek naar een tegel voor Weert?

 

We hebben bij Jan van Erp een groot aantal tegels voor u in de aanbieding. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie tegel met een houtlook. Zo is het net of u een houten vloer heeft, maar dan is deze wel een stuk makkelijker te onderhouden. Gewoon even af en toe een sopje er overheen om de vloer schoon te houden en klaar bent u. We hebben in ons assortiment ook tegels met een betonlook of tegels die er uitzien alsof u natuursteen in uw huis heeft liggen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een geheel ander soort tegel te leggen, bijvoorbeeld met de authentieke keramische look.

 

Meer weten over onze tegels?

 

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken. We gaan dan samen met u bekijken wat er allemaal op het gebied van tegels bij ons te vinden is. We vinden het belangrijk om u de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren die er te vinden is. Neem hiervoor eens een kijkje in ons assortiment, dat u online bij ons kunt bekijken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit met ons in een van onze showrooms te bekijken. U vindt ons in Schijndel, Born, Eindhoven en Kaatsheuvel.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


U vindt ons op Ekkersrijt.Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best