x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Tegels Valkenswaard

De mooiste tegels van Valkenswaard en omstreken

 

Bij Jan van Erp hebben we een uitgebreid assortiment aan de mooiste tegels voor Valkenswaard voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen kijken als u op zoek bent naar nieuwe tegels voor in uw inrichting. Of u nu op zoek bent naar tegels voor op de vloer, aan de muur of in de tuin, wij hebben het ruimste aanbod aan tegels van uw regio. Wilt u tegels kopen voor in uw badkamer, keuken, woonkamer of gang? Waar u de tegels ook wilt leggen, wij hebben tegels van de hoogste kwaliteit voor u in het assortiment.

 

Een tegel in Valkenswaard uitkiezen

 

Jan van Erp is een begrip in de regio als het op tegels en badkamers aankomt. Niet verwonderlijk, want wij zijn al meer dan 50 jaar actief op dit gebied. Neem dan ook vandaag nog een kijkje op onze website om alvast een goede indruk te krijgen van wat voor tegels we allemaal in de verkoop hebben. U kunt kiezen voor tegels met een klassieke look, maar we verkopen ook tegels met bijvoorbeeld een houtlook, betonlook of natuursteenlook. Tegels die niet van het originele materiaal te onderscheiden zijn, maar die wel een stuk makkelijker te onderhouden zijn.

 

Meer weten over onze tegels voor Valkenswaard?

 

Als u meer wilt weten over de tegels die wij in het assortiment hebben, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We bieden u ook de mogelijkheid om via onze website een afspraak te maken in een van onze showrooms. U kunt bij onze showrooms met een van onze enthousiaste verkopers bekijken wat er allemaal te krijgen is en welke tegels het beste op uw persoonlijke wensen aansluiten. U kunt een tegel voor Valkenswaard uitzoeken in onze showroom in Schijndel, Born, Eindhoven of Kaatsheuvel.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


U vindt ons op Ekkersrijt.



Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best