x
«»
Afspraak maken »
Klik hier »

Jan van Erp Tegels en Sanitair

Winnaar klantonderzoek Qudata

Klik hier »

Maak online een afspraak

klik hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Lees onze reviews

Klik hier »

Tegels Maarheeze

De mooiste tegels voor Maarheeze

 

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw huis? Een vloer voor in de badkamer, keuken, badkamer of woonkamer? Of wilt u uw muren eens een ander uiterlijk geven? U bent in alle gevallen bij Jan van Erp Tegels en Badkamers aan het juiste adres. We zijn namelijk de specialist in uw regio als het op tegels aankomt. Tegels voor op de vloer, maar ook tegels voor aan de muur of in de tuin. Wij weten alles van tegels en delen onze kennis op dit gebied graag met onze klanten. U kunt dan ook altijd even een kijkje komen nemen op onze website om alvast een idee te krijgen van wat er op het gebied van tegels allemaal te krijgen is. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer in een van onze showrooms langs te komen.

 

De perfecte tegel voor Maarheeze

Tegels zijn tegenwoordig in een groot aantal verschillende stijlen te krijgen. We hebben het dan niet alleen maar over tegels met een keramische look, maar ook tegels die er bijvoorbeeld uitzien als een houtvloer. We hebben ook tegels met een betonlook, alsmede tegels die een echte natuursteen look hebben. Zo kunt u er op rekenen dat u straks een vloer of muur heeft die er helemaal zo uitziet zoals u dat wenst. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We vinden het belangrijk om u de hoogste kwaliteit te bieden, zodat u vele jaren van die mooie tegels in Maarheeze kunt genieten.

 

Meer weten over onze tegel voor Maarheeze?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mooiste tegels die er te krijgen zijn. We raden u aan om ook vooral een keer een afspraak met ons te maken en langs te komen in een van onze showrooms. We hebben een showroom in Born, Kaatsheuvel, Eindhoven en Schijndel. Hier hebben wij ons gehele assortiment voor u klaarliggen. Specialisten van Jan van Erp nemen dan graag met u door wat voor tegels er het beste in uw interieur passen.

Maak hier je afspraak »

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur


Let op!

Plan uw showroomafspraak tussen 8.30 uur en 19.00 uur

Adres

Geldropseweg 67
5611 SE Eindhoven
Tel: 040 211 74 46
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best