x
«»
Klik hier »

Jan van Erp Tegels en Sanitair

Winnaar klantonderzoek Qudata

Klik hier »

Maak online een afspraak

klik hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Lees onze reviews

Klik hier »

Tegels Limburg

U zoekt tegels in Limburg?

 

Bent u op zoek naar een tegelspecialist in Limburg? Dan raden wij u van harte aan om eens te komen kijken bij Jan van Erp. We zijn ruim 50 jaar geleden begonnen met de verkoop van tegels in alle soorten en maten. Of u nu tegels zoekt voor binnen of voor buiten, voor aan de muur of op de vloer, u kunt er bij ons op rekenen dat u deze terug gaat vinden. Schroom dan ook niet en neem een kijkje in ons assortiment, om te zien wat voor tegels in Limburg wij allemaal verkopen. U kunt natuurlijk altijd even bij een van onze showrooms binnenlopen om hier met een van onze adviseurs het assortiment door te nemen.

 

De tegel voor Limburg

 

Er zijn vele verschillende soorten tegels te krijgen. We hebben het dan over ruim 400 verschillende soorten tegels, die wij allemaal in het assortiment hebben zitten. We bieden u het ruimste assortiment van Zuid Nederland aan. Als u bij ons niet de tegels kunt vinden die u echt mooi vindt… Samen met een van onze verkoopadviseurs gaat u dan kijken welke kleuren en stijlen het beste op uw persoonlijke smaak aansluiten. Zo weet u straks zeker dat u een tegel heeft gekocht die er prachtig uit zal zien op uw wand of vloer. Het maakt dan niet uit of u tegels zoekt voor de badkamer, keuken, woonkamer of gang, we hebben voor elke plek een perfecte tegel liggen.

 

Meer weten over onze tegels voor Limburg?

 

U zoekt een tegel in Limburg? De kans is dan groot dat u deze bij ons terug gaat vinden. Schroom dan ook niet om eens bij ons te komen kijken, om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij voor u klaar hebben staan? Dan raden wij u aan om eerst eens een kijkje te nemen op onze website. Hier krijgt u een goede indruk van het assortiment dat wij klaar hebben staan.

Maak hier je afspraak »

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Let op!

Zondag 1 en 8 november
geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur

Adres

Sluisweg 11
6121 JR Born
Tel: 046 485 76 29
born@janvanerp.nl

badkamer Geleen
waskom met inbouwkraan Sittard