x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Tegels Helmond

De mooiste tegels voor Helmond

 

Bent u op zoek naar mooie tegels voor in uw huis en wilt u deze het liefst kopen bij een echte specialist? Kom dan eens langs bij Jan van Erp in Eindhoven. We hebben namelijk het ruimste assortiment tegels van Zuid Nederland voor u klaarstaan. U vindt onze showrooms niet alleen maar in Eindhoven, maar ook in Schijndel, Kaatsheuvel en Born. We zijn ruim 50 jaar geleden begonnen met het verkopen van tegels en hebben door de jaren heen een indrukwekkend assortiment opgebouwd. We hopen u dan ook snel een keer te mogen verwelkomen zodat u bij ons kunt zien wat wij allemaal verkopen.

 

U zoekt een mooie tegel in Helmond?

 

Bij Jan van Erp bent u altijd aan het juiste adres als u een mooie tegel wilt kopen. We hebben tegels in alle mogelijke kleuren en stijlen. Gaat u voor de klassieke, keramische look? Of vindt u het ook wel eens mooi om tegels met een betonlook of houtlook aan uw muur of op de vloer te hebben? We hebben in ons assortiment zelfs nog tegels liggen die speciaal voor buitengebruik zijn bedoeld. Onze verkoopadviseurs gaan graag eens met u bekijken welke tegels u het mooiste bij uw inrichting vindt passen. Hier geven wij u dan natuurlijk ook advies over.

 

Een tegel in Helmond kiezen

 

U kunt natuurlijk ook eerst een tegel in Helmond kiezen. Ga dan gewoon even achter uw computer zitten, of zoek onze site op uw smartphone of tablet op. We hebben namelijk een zeer uitgebreide indruk van onze verschillende tegels op onze website staan. Zodoende krijgt u een mooie indruk van wat er allemaal te krijgen is. Wij leveren onze tegels altijd vanuit onze eigen voorraad, u kunt er dan ook op rekenen dat deze razendsnel bij u worden afgeleverd.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


U vindt ons op Ekkersrijt.Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best