x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Tegels Heerlen

De mooiste tegels van Heerlen

 

Bent u op zoek naar nieuwe tegels voor in uw badkamer? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Jan van Erp. Wij verkopen niet alleen maar tegels voor aan de wand of op de vloer in uw badkamer, maar ook voor keuken, woonkamer, gang of garage. We hebben het ruimste assortiment op het gebied van tegels van Zuid Nederland. Bij ons heeft u de keuze uit maar liefst 400 verschillende soorten tegels. We raden u dan ook aan om gewoon eens binnen te lopen bij een van onze filialen. U vindt de mooiste tegels voor Heerlen bij onze showrooms in Born, Kaatsheuvel, Eindhoven en Schijndel.

 

De specialist op het gebied van tegels

 

Het is een goed idee om eens een kijkje te komen nemen bij Jan van Erp als u op zoek bent naar de mooiste tegels die er te vinden zijn. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal soorten tegels klaarliggen. Onze vakspecialisten staan klaar om samen met u te bekijken wat er allemaal te krijgen is. Wilt u de keuze maken voor een stijl die u al in uw hoofd heeft zitten? Of heeft u nog geen duidelijk idee van wat u het mooiste zou vinden in uw badkamer en wilt u hier graag over geadviseerd worden door onze mensen?

 

Meer weten over onze tegels voor Heerlen?

 

Wij staan altijd klaar om u advies te geven over de mooiste tegels voor Heerlen. We hebben een zeer ruim assortiment klaarstaan dat wij graag eens goed met u doornemen. Als u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde tegel, dan is het goed om te weten dat wij deze zo snel mogelijk aan u kunnen leveren. We hebben alles in onze collectie namelijk op voorraad. We bieden onze producten aan tegen de scherpst mogelijke prijzen.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-17.00 uur

woensdag

09.30-17.00 uur

donderdag

09.30-17.00 uur

vrijdag

09.30-17.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Met Pinksteren gesloten

Adres

Sluisweg 11
6121 JR Born
Tel: 073 544 00 22
born@janvanerp.nl

badkamer Geleen
waskom met inbouwkraan Sittard