x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Wij betalen de BTW voor u!

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »

Tegels Eindhoven

U zoekt tegels in Eindhoven?

 

Als u op zoek bent naar het ruimste aanbod op het gebied van tegels in Eindhoven, dan hoeft u alleen maar even bij Jan van Erp langs te komen. We hebben een uitgebreide showroom bij u in de stad, waar u meer dan 400 verschillende tegels gaat vinden. We denken dat het heel belangrijk is om bij het kiezen van nieuwe tegels echt de tijd te nemen. U zit er per slot van rekening niet op te wachten dat u straks een tegel op uw vloer heeft liggen die toch niet helemaal bij uw smaak past. We hebben in onze winkels adviseurs die graag eens de tijd nemen om samen met u de perfecte tegel voor uw inrichting te zoeken.

 

Een tegel voor Eindhoven kiezen

 

Indien u op zoek bent naar een mooie tegel voor op de vloer of aan de muur, dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij Jan van Erp. De juiste tegel kan namelijk een enorme invloed hebben op uw inrichting. Of deze tegel nu op de vloer ligt of aan de muur hangt, de juiste tegel is bepalend voor de sfeer in uw huis. Neem dan ook de tijd om ons assortiment door te nemen om daar de tegel te vinden die helemaal perfect in uw inrichting past. Wilt u een klassieke, keramische tegel? Of heeft u meer ogen voor tegels met een houtlook of betonlook. Deze en andere stijlen vindt u allemaal bij ons terug.

 

Meer weten over onze tegels in Eindhoven?

 

Als u een tegel in Eindhoven zoekt, dan hoeft u alleen maar even bij Jan van Erp binnen te lopen. We hebben namelijk dusdanig veel tegels voor u klaarliggen dat u bij ons gegarandeerd de ideale tegel terug gaat vinden. We raden u daarbij aan om rustig een kijkje te nemen in ons assortiment. U kunt bij ons altijd rekenen op tegels van de hoogste kwaliteit. Deze leveren we u snel, uit voorraad. Indien u dit wenst komen wij de tegels ook nog eens voor u leggen. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

12.30-17.30 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-21.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak
U vindt ons op Ekkersrijt.
2e Paasdag geopend van 12 tot 17 uur

Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best