x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Tegels Breda

De mooiste tegels van Breda en omstreken

 

U bent op zoek naar een mooie tegel voor aan de wand of op de vloer? Voor de mooiste tegels voor binnen en buiten komt u gewoon even kijken bij Jan van Erp. We hebben de mooiste tegels van Breda en omstreken in ons assortiment voor u klaarliggen. Onze ervaren, behulpzame verkoopadviseurs gaan graag eens samen met u bekijken wat voor tegels het beste bij uw huis passen. Het maakt daarbij niet uit of u tegels zoekt voor in de badkamer, gang, woonkamer, keuken of garage, de tegels die wij verkopen liggen overal mooi. U kunt er daarbij ook op rekenen dat tegels van de beste kwaliteit verkopen.

 

Bent u op zoek naar een tegel in Breda?

 

Als u nieuwe tegels aan de wand of op de vloer wilt hebben, dan raden we u aan om eens goed de tijd te nemen om een keuze te maken. Het is per slot van rekening zo dat u toch graag wilt dat u lang van die tegels kunt gaan genieten! Indien u woonachtig bent in Breda raden wij aan om gewoon eens bij een van onze showrooms in Brabant en Limburg langs te komen. We hebben showrooms in Schijndel, Eindhoven, Born en Kaatsheuvel. Hier hebben wij al onze mooie tegels voor u klaarliggen. Meer weten over de verschillende mogelijkheden die wij u in onze showrooms te bieden hebben? Schiet dan eens een van onze verkoopadviseurs aan.

 

Kom langs voor de mooiste tegels bij Breda in de buurt

 

We hebben in ons assortiment meer dan 400 verschillende tegels liggen. U kunt ons dan ook met rust wel de tegelexpert van Brabant en Limburg noemen. We hebben een echte passie voor tegels. Ons bedrijf is 55 jaar geleden opgericht en door de jaren heen zijn we steeds groter en groter gegroeid. Als u een tegel bij Breda in een van onze showrooms wilt kopen, dan is het goed om te weten dat u hier bij ons nooit teveel voor betaalt.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Adres

Belgiëstraat 4
5171 PN Kaatsheuvel
Tel: 073 544 00 22
kaatsheuvel@janvanerp.nl

badkamer Kaatsheuvel
badkamer Waalwijk