x

Team Schijndel

Johan van Erp

Algemeen Directeur

Mijn passie is om de klanten te laten slagen bij Jan van Erp.
Dat we een steentje bijdragen aan het woonhuis waarin zij wonen of gaan wonen.
Zodat ze zich meer thuis kunnen voelen.
Kwaliteit staat bij ons voorop, een ruime keus, een deskundig advies en een goede prijs.
Tot ziens!

Peter Glaubitz

Commercieel Manager

Het teamwork onderling en werken vanuit de visie van de consument staan centraal bij Jan van Erp! Het is mooi om te zien hoe iedereen, van logistiek tot After Sales, iedere dag tot het uiterste gaat om beiden te optimaliseren, zodat iedereen bij Jan van Erp kan slagen en met een fijn gevoel kan genieten van de badkamer of tegelvloer.

Richard van Acht

Verkoopadviseur

Het kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten, samenwerken in een groot team met professioneel ingestelde collega’s en dat alles in een gemoedelijke Brabantse sfeer. Dat is voor mij de dagelijkse motivatie en maakt uw bezoek aan de Schijndelse vestiging van Jan van Erp méér dan zomaar een uitje.
Mijn passie is het inrichten van een mooie nieuwe badkamer en/of toiletruimte, of het aanbieden van een prachtige tegelvloer.Met onze tegelcollectie, die we continue up-to-date houden met onze eigen groothandel, zitten we boven op de laatste trends.
Dat alles maakt het werk voor mij dagelijks tot een sportieve uitdaging.
De tevredenheid die de klant uitstraalt bij zijn geslaagde aankoop geeft mij zeer veel voldoening.

Rico van Hooren

Systeembeheerder

Mijn naam is Rico van Hooren en ik ben sinds 1999 werkzaam bij Jan van Erp als systeembeheerder.
Sinds 2014 beschikken we over een nieuw voorraadsysteem, waarin we werken volgens het ATP (available to promise) principe.
Daarmee kunnen we nóg nauwkeuriger bepalen of de voorraad op de gewenste datum beschikbaar is voor u als klant.
Omdat Jan van Erp een informeel bedrijf is en ik als helpdesk veel contact heb met onze medewerkers, geeft dit voor mij een groot wij-gevoel: “Samenwerken om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.” De kans is groot dat u mij aan de telefoon krijgt als u naar ons kantoor in Schijndel belt, dus graag tot horens.

Gonny Smits

Planning

Hoi, Mijn naam is Gonny Smits van de Mosselaer.

Sinds 1988 ben ik werkzaam bij Tegelhandel Jan van Erp. Je kunt wel stellen dat ik ben opgegroeid met dit mooie bedrijf. 25 jaar heb ik met liefde en plezier gewerkt op de afdeling administratie. Nu alweer 3 jaar met erg veel plezier op de afdeling Planning.

Elke dag zijn we bezig om alles op tijd bij de klant te krijgen! Het persoonlijke contact met de klant wat hierbij ontstaat spreekt mij erg aan en geeft mij veel energie.

Jelmer Wiersma

Hoofd Logistiek

Mijn naam is Jelmer Hoofd Logistiek bij Jan van Erp. Ik ben al bijna 25 jaar werkzaam bij de firma. Samen met mijn collega’s doen we onze uiterste best om alles naar tevredenheid van onze klanten te regelen. Mijn werk zit elke dag vol uitdagingen, omdat veel producten uit het zuiden van Europa komen en we tegenwoordig merken dat de klanten op korter termijn de goederen geleverd willen hebben.

Harrie Brummel

Logistiek Medewerker

Ik zorg dat de door u bestelde tegels en sanitair naar volle tevredenheid bij u thuis worden afgeleverd. Na gezamenlijke controle bij u thuis hoop ik dat ik u tot volle tevredenheid van dienst ben geweest.

Kees van Nuland

Hoofd Administratie

Jan van Erp, daar kochten mijn ouders 30 jaar geleden een badkamer en die badkamer is er nog steeds!
In die tijd alleen nieuwe wieltjes voor de douchecabine nodig gehad. Natuurlijk via Jan van Erp.
Dat is een voorbeeld van de kwaliteit en service die Jan van Erp levert.
Dus toen ik de kans kreeg om bij Jan van Erp te gaan werken, greep ik die kans met beide handen aan.

Monique Meulenbroek

Administratief medewerker

Ik ben Monique Meulenbroek en werk sinds januari 2018 bij Jan van Erp Tegels en Sanitair. Samen met Kees verzorg ik de administratie. We werken nauw samen met onze collega’s van inkoop, logistiek en de filialen. Samen proberen we de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Groetjes,
Monique

Pleun Hanegraaf

Office Manager

Mijn naam is Pleun Hanegraaf. Ik ben werkzaam op verschillende afdelingen binnen Jan van Erp. Ze noemen mij ook wel ‘de duizendpoot’. Ik versterk het team bij de afdelingen Inkoop, Stonerbell en Planning. De afwisseling is voor mij een uitdaging en ik haal daar veel energie uit. Met veel plezier ga ik elke dag naar mijn werk!

Eric van de Loo

Hoofd Afdeling Inkoop

In 1987 ben ik in de verkoop bij Jan van Erp begonnen en ik werd al meteen voor de leeuwen geworpen, want wegens ziekte van een collega moest ik invallen in het magazijn en al heel snel invallen op de filialen, waardoor ik snel leerde hoe ik zaken aan moest pakken. Via invallen op andere filialen kreeg ik al snel een eigen filiaal en ik heb tot 2000 bij het bedrijf gewerkt. Ik ben toen zes jaar weg geweest. 3 Jaar bij een sanitair-fabrikant en 3 jaar bij een concurrent en toen vond Johan van Erp het tijd om mij terug te halen voor de functie Hoofd Inkoop die ik nog steeds vervul.
Dus kortom heeft Jan van Erp een groot deel van mijn leven uitgemaakt.

Betty van der Zanden

Assistent inkoop

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Jan van Erp op afdeling inkoop waar ik verantwoordelijk ben voor de productgroep tegels. Een grote uitdaging vind ik het plannen van de transporten vanuit de leverancier in bijv Spanje of Portugal naar Nederland. Wij doen onze uiterste best om alle spullen op tijd te ontvangen, zodat de klant de tegels volgens afgesproken termijn geleverd krijgt.

Arturo dos Santos

Logistiek medewerker

Philip van Rooij

Logistiek medewerker

Ricardo Netten

Logistiek medewerker

Team Born

André Alzer

Filiaalleider / Adviseur

Mijn naam is André Alzer.
Jan van Erp is een specialist in tegels en sanitair, waar ik al 18 jaar met plezier werkzaam ben.
Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat wij voor u een droombadkamer of woonkamervloer ontwerpen en monteren.
Hier doen we iedere dag ons uiterste best voor.

Quan Knoops

Verkoopadviseur

Mijn naam is Quan Knoops. Ik ben werkzaam sinds 2022 bij Jan van Erp. Toe aan een renovatie van de badkamer? Ons assortiment is zeer ruim en er is keuze genoeg om uw ideale nieuwe badkamer te realiseren. Toch liever alleen tegels uitzoeken? Ook daarin staat dit bedrijf bekend als de tegelspecialist en is er genoeg keuze. Neem gerust een kijkje in de showroom van ons in Born en wie weet, zien we ons samen aan de tafel daar!

Orges Pacarizi

Verkoopadviseur

Mijn vader is al 15 jaar werkzaam in de badkamer branche, hierdoor heeft hij zijn expert titel door en door verdiend. Hij heeft mij op een jonge leeftijd alle aspecten van een goede en functionele badkamer geleerd. Ik kan zijn expertise en excellentie over brengen op de ideeën en concepten van mijn klanten. Door gebruik te maken van de bouwtechnische kennis, die ik door de jaren heb opgebouwd, kan ik badkamers efficiënt en optimaal maken voor dagelijks gebruik. Kom gezellig langs en maak een afspraak met mij, dit kan in de filialen Born en Ekkersrijt. Samen zorgen we er voor dat uw badkamer de beste investering wordt voor uw woning.

Team Eindhoven

Henk Rijkers

Filiaalleider / Adviseur

Mijn naam is Henk Rijkers en ik ben in dienst bij Jan van Erp sinds 1-11-1997.
Het leuke van het werk binnen Jan van Erp is dat het nog een echt familiebedrijf is. Hierdoor zijn contacten informeel en rechtstreeks. Onze klanten zijn natuurlijk het meest belangrijk. Zonder klanten geen Jan van Erp.
Klanten bedanken mij vaak voor de goede afhandeling en service. Voor mij is dat vanzelfsprekend. Het is ook geweldig als je klanten na een tijdje weer terug krijgt, omdat ze weer een verbouwing gaan doen of een andere woning gaan betrekken. Ik hoop u ook een keer te mogen begroeten bij Jan van Erp tegels en sanitair.

Sandy Brouwers

Verkoopadviseur

Mijn naam is Sandy en ik werk sinds eind 2020 bij Jan van Erp. Ik ben een enthousiaste verkoopster die graag mee denkt met de klant. Ik heb een opleiding interieur styling gedaan en dat pas ik ook iedere dag toe in mijn werk. Ik vind het leuk om klanten net even uit hun comfort zone te halen en op nieuwe ideeën te brengen om zo samen tot een hele mooie badkamer te komen. Ik werk hier met veel plezier en dat breng ik ook graag over naar de klant. Want dit nieuwe project moet je met plezier beginnen! Hopelijk zien wij u snel in ons filiaal.

Adri van Akkerveken

Verkoopadviseur

Mijn naam is Adri en ik ben sinds midden 2018 werkzaam bij Jan van Erp.
Het is geweldig om klanten te kunnen helpen om hun droom badkamer te realiseren.
Het doel is dat de klant tevreden is op korte en lange termijn.
Tot binnenkort bij Jan van Erp!

Sandra Hendriks

Verkoopadviseur

Mijn naam is Sandra Hendriks, vanaf begin 2017 ben ik gestart als verkoopadviseur in badkamers en tegelvloeren. Als adviseur help ik u graag met een mooie maar ook praktische badkamer. Een badkamer waarvan u iedere dag weer geniet! Ook voor uw tegelvloer bent u bij ons aan het goede adres. Graag zie ik u binnenkort in ons filiaal op het Meubelplein Ekkersrijt.

Petroesjka Hendriksen

Verkoopadviseur

Uw droombadkamer of een mooie vloer kopen, laat mij u helpen. Ik ben een gepassioneerde adviseur. Hou van trendy maar ook van tijdloos. Ik denk graag mee, kan net even helpen om de juiste keuzes te maken. Samen op zoek naar mogelijkheden. Vind u het fijn om geholpen te worden en houdt u van service dan ben u bij Jan van Erp Eindhoven aan het juiste adres.

Orges Pacarizi

Verkoopadviseur

Mijn vader is al 15 jaar werkzaam in de badkamer branche, hierdoor heeft hij zijn expert titel door en door verdiend. Hij heeft mij op een jonge leeftijd alle aspecten van een goede en functionele badkamer geleerd. Ik kan zijn expertise en excellentie over brengen op de ideeën en concepten van mijn klanten. Door gebruik te maken van de bouwtechnische kennis, die ik door de jaren heb opgebouwd, kan ik badkamers efficiënt en optimaal maken voor dagelijks gebruik. Kom gezellig langs en maak een afspraak met mij, dit kan in de filialen Born en Ekkersrijt. Samen zorgen we er voor dat uw badkamer de beste investering wordt voor uw woning.

Team Kaatsheuvel

Nancy Elias

Verkoopadviseur

Ik ben Nancy Elias, werkzaam sinds 2017 en een enthousiaste verkoopster. Begeleid graag klanten met een goed advies. Ik heb passie voor de verkoop, en help u graag op een vriendelijke en gezellige manier. Ik bekijk graag met u de mogelijkheden voor uw nieuwe droombadkamer en zal u daarbij het beste advies geven. Tevens hebben wij ook een zeer groot assortiment tegels waar ik u graag uitleg en advies over wil geven. Wat ik heel belangrijk vind is dat u als klant met een goed gevoel bij ons de showroom verlaat, zodat ik u in de toekomst vaker zal zien en u van dienst kan zijn. Graag zie ik u een keer verschijnen in onze showroom, en ik zal zorgen dat de koffie klaar staat!

Henk Kooijmans

Filiaalleider / Adviseur

Jan van Erp is een echt familiebedrijf en dat voel je als je binnenloopt in één van de vestigingen.
Een bakje koffie staat al snel klaar en je mag nog de tijd en aandacht steken in alle klanten. Dat is dan ook het meest mooie om te mogen werken voor deze werkgever.
Echte mooie producten verkopen van deze tijd, waar je je hart en ziel in kunt stoppen, geeft heel veel voldoening voor jezelf en zeker ook voor je klanten!

Sandra Bierings

Verkoopadviseur

Ik ben Sandra Bierings sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Jan van Erp,
Na een korte maar leerzame opleiding in Schijndel nu werkzaam in filiaal Kaatsheuvel.
Bij Jan van Erp draait het echt om de wensen van onze klanten, we blijven zoeken totdat alles naar wens is.
Vanwege de uitgebreide collectie komen we er altijd uit.
Wilt u dit ook graag ervaren?
Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en een droombadkamer te realiseren.

Gairo Flores

Verkoopadviseur

Houdt u van een korte douche of juist van uitgebreid badderen? Onder het genot van een kop koffie laat ik u graag de diverse mogelijkheden zien. Wilt u heerlijk ontspannen en jaren genieten van u badkamer dan adviseer ik u met alle plezier.
Mijn passie is een ontwerp creëren waarbij functie en vormgeving hand in hand gaan. Mijn doel is om samen met u opzoek te gaan naar een unieke combinatie in tegels, kleur en materiaal gebruik waarbij uw wensen centraal staan.
Graag zie ik u in de showroom waar ideeën werkelijkheid worden!