x

Team Schijndel

Johan van Erp

Algemeen Directeur

Mijn passie is om de klanten te laten slagen bij Jan van Erp.
Dat we een steentje bijdragen aan het woonhuis waarin zij wonen of gaan wonen.
Zodat ze zich meer thuis kunnen voelen.
Kwaliteit staat bij ons voorop, een ruime keus, een deskundig advies en een goede prijs.
Tot ziens!

Peter Glaubitz

Commercieel Manager

Het teamwork onderling en werken vanuit de visie van de consument staan centraal bij Jan van Erp! Het is mooi om te zien hoe iedereen, van logistiek tot After Sales, iedere dag tot het uiterste gaat om beiden te optimaliseren, zodat iedereen bij Jan van Erp kan slagen en met een fijn gevoel kan genieten van de badkamer of tegelvloer.

Rico van Hooren

Systeembeheerder

Mijn naam is Rico van Hooren en ik ben sinds 1999 werkzaam bij Jan van Erp als systeembeheerder.
Sinds 2014 beschikken we over een nieuw voorraadsysteem, waarin we werken volgens het ATP (available to promise) principe.
Daarmee kunnen we nóg nauwkeuriger bepalen of de voorraad op de gewenste datum beschikbaar is voor u als klant.
Omdat Jan van Erp een informeel bedrijf is en ik als helpdesk veel contact heb met onze medewerkers, geeft dit voor mij een groot wij-gevoel: “Samenwerken om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.” De kans is groot dat u mij aan de telefoon krijgt als u naar ons kantoor in Schijndel belt, dus graag tot horens.

Jeffrey van der Put

Logistiek medewerker

Mijn naam is Jeffrey van der Put en ik ben sinds 2017 werkzaam bij Jan van Erp.
Mijn werk doe ik met veel liefde en plezier in het magazijn waarbij geen dag hetzelfde is.
Vanaf de eerste dag dat ik bij Jan van Erp werkte sprak de sfeer me gelijk aan, het is een echt familie bedrijf waarbij alle collega's met elkaar in contact staan, de samenwerking is daarom uitstekend.

Hendri Smits

Logistiek medewerker

Chris Rokven

Logistiek / inkoop

Jelmer Wiersma

Hoofd Logistiek

Mijn naam is Jelmer Hoofd Logistiek bij Jan van Erp. Ik ben al bijna 25 jaar werkzaam bij de firma. Samen met mijn collega’s doen we onze uiterste best om alles naar tevredenheid van onze klanten te regelen. Mijn werk zit elke dag vol uitdagingen, omdat veel producten uit het zuiden van Europa komen en we tegenwoordig merken dat de klanten op korter termijn de goederen geleverd willen hebben.

Gonny Smits

Planning

Hoi, Mijn naam is Gonny Smits van de Mosselaer.

Sinds 1988 ben ik werkzaam bij Tegelhandel Jan van Erp. Je kunt wel stellen dat ik ben opgegroeid met dit mooie bedrijf. 25 jaar heb ik met liefde en plezier gewerkt op de afdeling administratie. Nu alweer 3 jaar met erg veel plezier op de afdeling Planning.

Elke dag zijn we bezig om alles op tijd bij de klant te krijgen! Het persoonlijke contact met de klant wat hierbij ontstaat spreekt mij erg aan en geeft mij veel energie.

Kees van Nuland

Hoofd Administratie

Jan van Erp, daar kochten mijn ouders 30 jaar geleden een badkamer en die badkamer is er nog steeds!
In die tijd alleen nieuwe wieltjes voor de douchecabine nodig gehad. Natuurlijk via Jan van Erp.
Dat is een voorbeeld van de kwaliteit en service die Jan van Erp levert.
Dus toen ik de kans kreeg om bij Jan van Erp te gaan werken, greep ik die kans met beide handen aan.

Eric van de Loo

Hoofd Afdeling Inkoop

In 1987 ben ik in de verkoop bij Jan van Erp begonnen en ik werd al meteen voor de leeuwen geworpen, want wegens ziekte van een collega moest ik invallen in het magazijn en al heel snel invallen op de filialen, waardoor ik snel leerde hoe ik zaken aan moest pakken. Via invallen op andere filialen kreeg ik al snel een eigen filiaal en ik heb tot 2000 bij het bedrijf gewerkt. Ik ben toen zes jaar weg geweest. 3 Jaar bij een sanitair-fabrikant en 3 jaar bij een concurrent en toen vond Johan van Erp het tijd om mij terug te halen voor de functie Hoofd Inkoop die ik nog steeds vervul.
Dus kortom heeft Jan van Erp een groot deel van mijn leven uitgemaakt.

Betty van der Zanden

Assistent inkoop

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Jan van Erp op afdeling inkoop waar ik verantwoordelijk ben voor de productgroep tegels. Een grote uitdaging vind ik het plannen van de transporten vanuit de leverancier in bijv Spanje of Portugal naar Nederland. Wij doen onze uiterste best om alle spullen op tijd te ontvangen, zodat de klant de tegels volgens afgesproken termijn geleverd krijgt.

Richard van Acht

Verkoopadviseur

Het kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten, samenwerken in een groot team met professioneel ingestelde collega’s en dat alles in een gemoedelijke Brabantse sfeer.Dat is voor mij de dagelijkse motivatie en maakt uw bezoek aan de Schijndelse vestiging van Jan van Erp méér dan zomaar een uitje.
Mijn passie is het inrichten van een mooie nieuwe badkamer en/of toiletruimte, of het aanbieden van een prachtige tegelvloer.Met onze tegelcollectie , die we continue up-to-date houden met onze eigen groothandel, zitten we boven op de laatste trends.
Dat alles maakt het werk voor mij dagelijks tot een sportieve uitdaging.
De tevredenheid die de klant uitstraalt bij zijn geslaagde aankoop geeft mij zeer veel voldoening.

Roy den Otter

Verkoopadviseur

Mijn naam is Roy en ik ben werkzaam in onze showroom te Schijndel.
Iedere klant die bij ons binnen stapt kan slagen door ons uitgebreide assortiment in zowel tegels en sanitair.
Je kunt het bij ons allemaal vinden!
Jan van Erp bestaat al een ettelijke tijd. Je kunt haast stellen dat het een begrip is!
We werken dag in en dag uit om dat zo te houden.
Kom gerust eens een kijkje nemen in één van onze showrooms.
Wie weet tot dan!

Harrie Brummel

Logistiek Medewerker

Ik zorg dat de door u bestelde tegels en sanitair naar volle tevredenheid bij u thuis worden afgeleverd. Na gezamenlijke controle bij u thuis hoop ik dat ik u tot volle tevredenheid van dienst ben geweest.

Monique Meulenbroek

Administratief medewerker

Ik ben Monique Meulenbroek en werk sinds januari 2018 bij Jan van Erp Tegels en Sanitair. Samen met Kees verzorg ik de administratie. We werken nauw samen met onze collega’s van inkoop, logistiek en de filialen. Samen proberen we de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Groetjes,
Monique

Team Born

André Alzer

Filiaalleider / Adviseur

Mijn naam is André Alzer.
Jan van Erp is een specialist in tegels en sanitair, waar ik al 18 jaar met plezier werkzaam ben.
Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat wij voor u een droombadkamer of woonkamervloer ontwerpen en monteren.
Hier doen we iedere dag ons uiterste best voor.

Marc de Bruin

Verkoopadviseur

Hallo mijn naam is Marc de Bruin. Ik ben in maart 2017 begonnen als verkoopadviseur bij het mooie familiebedrijf Jan van Erp in Born.

Ik heet u graag welkom om samen, onder het genot van een lekker bakje koffie en een bonbon, uw tegelvloer of droombadkamer samen te stellen.

Team Eindhoven

Henk Rijkers

Filiaalleider / Adviseur

Mijn naam is Henk Rijkers en ik ben in dienst bij Jan van Erp sinds 1-11-1997.
Het leuke van het werk binnen Jan van Erp is dat het nog een echt familiebedrijf is. Hierdoor zijn contacten informeel en rechtstreeks. Onze klanten zijn natuurlijk het meest belangrijk. Zonder klanten geen Jan van Erp.
Klanten bedanken mij vaak voor de goede afhandeling en service. Voor mij is dat vanzelfsprekend. Het is ook geweldig als je klanten na een tijdje weer terug krijgt, omdat ze weer een verbouwing gaan doen of een andere woning gaan betrekken. Ik hoop u ook een keer te mogen begroeten bij Jan van Erp tegels en sanitair.

Team Kaatsheuvel

Nancy Elias

Verkoopadviseur

Ik ben Nancy Elias, werkzaam sinds 2017 en een enthousiaste verkoopster. Begeleid graag klanten met een goed advies. Ik heb passie voor de verkoop, en help u graag op een vriendelijke en gezellige manier. Ik bekijk graag met u de mogelijkheden voor uw nieuwe droombadkamer en zal u daarbij het beste advies geven. Tevens hebben wij ook een zeer groot assortiment tegels waar ik u graag uitleg en advies over wil geven. Wat ik heel belangrijk vind is dat u als klant met een goed gevoel bij ons de showroom verlaat, zodat ik u in de toekomst vaker zal zien en u van dienst kan zijn. Graag zie ik u een keer verschijnen in onze showroom, en ik zal zorgen dat de koffie klaar staat!

Henk Kooijmans

Filiaalleider / Adviseur

Jan van Erp is een echt familiebedrijf en dat voel je als je binnenloopt in één van de vestigingen.
Een bakje koffie staat al snel klaar en je mag nog de tijd en aandacht steken in alle klanten. Dat is dan ook het meest mooie om te mogen werken voor deze werkgever.
Echte mooie producten verkopen van deze tijd, waar je je hart en ziel in kunt stoppen, geeft heel veel voldoening voor jezelf en zeker ook voor je klanten!

Sandra Bierings

Verkoopadviseur

Ik ben Sandra Bierings sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Jan van Erp,
Na een korte maar leerzame opleiding in Schijndel nu werkzaam in filiaal Kaatsheuvel.
Bij Jan van Erp draait het echt om de wensen van onze klanten, we blijven zoeken totdat alles naar wens is.
Vanwege de uitgebreide collectie komen we er altijd uit.
Wilt u dit ook graag ervaren?
Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en een droombadkamer te realiseren.