x
«»

Showroom Eindhoven

wastafel

Jan van Erp Eindhoven

decortegel 20x20

Showroom Eindhoven

tegelvloer

Showroom Eindhoven

badkamer Concrete

Showroom Eindhoven

Artweger bad

Jan van Erp Eindhoven

Aan de Geldropseweg 67 in Eindhoven vindt u onze showroom van ca. 1000 m2  met ca. 30 complete badkamers. Daarnaast treft u er een zeer uitgebreide en actuele collectie wandtegels, vloertegels, badkamermeubels en sanitair van alle bekende grote merken aan. Of u nu komt voor een kraan van Grohe of Hansgrohe, een cabine van Sealskin of een bad van Riho bij ons vindt u het allemaal.

 

Het team van filiaal Eindhoven bestaat uit ervaren medewerkers die u graag adviseren over de indeling en samenstelling van uw nieuwe badkamer of met de keuze voor een fraaie tegelvloer.

 

Het verkoopteam van Filiaal Eindhoven staat altijd voor u klaar en wilt u zeker zijn dat een van onze medewerkers alle tijd voor u heeft maak dan vooraf een afspraak.

 

Wij leveren al onze producten indien nodig bij u thuis of u nu woont in Veldhoven, Nuenen, Helmond, Brandevoort, Mierlo, Lieshout, Aarle Rixtel, Beek en Donk, Gemert, Stiphout, Lierop, Geldrop, Gerwen, Aalst, Waalre, Meerhoven, Oostelbeers, Middelbeers, Hilvarenbeek, Liessel, Bladel, Reusel, Eersel of Wintelre.

  

Maak hier je afspraak »

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur


Let op!

20 juni gesloten
Plan uw showroomafspraak
tussen 8.30 uur en 19.00 uur

Adres

Geldropseweg 67
5611 SE Eindhoven
Tel: 040 211 74 46
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best

Team Eindhoven

Henk Rijkers

Filiaalleider / Adviseur

Mijn naam is Henk Rijkers en ik ben in dienst bij Jan van Erp sinds 1-11-1997.
Het leuke van het werk binnen Jan van Erp is dat het nog een echt familiebedrijf is. Hierdoor zijn contacten informeel en rechtstreeks. Onze klanten zijn natuurlijk het meest belangrijk. Zonder klanten geen Jan van Erp.
Klanten bedanken mij vaak voor de goede afhandeling en service. Voor mij is dat vanzelfsprekend. Het is ook geweldig als je klanten na een tijdje weer terug krijgt, omdat ze weer een verbouwing gaan doen of een andere woning gaan betrekken. Ik hoop u ook een keer te mogen begroeten bij Jan van Erp tegels en sanitair.