x
«»

Showroom Eindhoven

wastafel

Jan van Erp Eindhoven

decortegel 20x20

Showroom Eindhoven

tegelvloer

Showroom Eindhoven

badkamer Concrete

Showroom Eindhoven

Artweger bad

Jan van Erp Eindhoven

Aan de Geldropseweg 67 in Eindhoven vindt u onze showroom van ca. 1000 m2  met ca. 30 complete badkamers. Daarnaast treft u er een zeer uitgebreide en actuele collectie wandtegels, vloertegels, badkamermeubels en sanitair van alle bekende grote merken aan. Of u nu komt voor een kraan van Grohe of Hansgrohe, een cabine van Sealskin of een bad van Riho bij ons vindt u het allemaal.

 

Het team van filiaal Eindhoven bestaat uit ervaren medewerkers die u graag adviseren over de indeling en samenstelling van uw nieuwe badkamer of met de keuze voor een fraaie tegelvloer.

 

Het verkoopteam van Filiaal Eindhoven staat altijd voor u klaar en wilt u zeker zijn dat een van onze medewerkers alle tijd voor u heeft maak dan vooraf een afspraak.

 

Wij leveren al onze producten indien nodig bij u thuis of u nu woont in Veldhoven, Nuenen, Helmond, Brandevoort, Mierlo, Lieshout, Aarle Rixtel, Beek en Donk, Gemert, Stiphout, Lierop, Geldrop, Gerwen, Nuenen, Aalst, Waalre, Meerhoven, Oostelbeers, Middelbeers, Hilvarenbeek, Liessel, Bladel, Reusel, Eersel of Wintelre.

  

U kunt gratis en veilig parkeren achter de slagboom. Deze gaat vanzelf open. 
Maak hier je afspraak »

Openingstijden

dinsdag

09.00-18.00 uur

woensdag

09.00-18.00 uur

donderdag

09.00-18.00 uur

vrijdag

09.00-21.00 uur

zaterdag

10.00-17.00 uur


Let op!

28 januari KOOPZONDAG
van 12:00 tot 17:00 uur

Adres

Geldropseweg 67
5611 SE Eindhoven
Tel: 040 211 74 46
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best

Team Eindhoven

Henk Rijkers

Filiaalleider / Adviseur

Mijn naam is Henk Rijkers en ik ben in dienst bij Jan van Erp sinds 1-11-1997.
Het leuke van het werk binnen Jan van Erp is dat het nog een echt familiebedrijf is. Hierdoor zijn contacten informeel en rechtstreeks. Onze klanten zijn natuurlijk het meest belangrijk. Zonder klanten geen Jan van Erp.
Klanten bedanken mij vaak voor de goede afhandeling en service. Voor mij is dat vanzelfsprekend. Het is ook geweldig als je klanten na een tijdje weer terug krijgt, omdat ze weer een verbouwing gaan doen of een andere woning gaan betrekken. Ik hoop u ook een keer te mogen begroeten bij Jan van Erp tegels en sanitair.

Astrid Vettenburg

Verkoopadviseur

Ik ben Astrid en werk nu al zo’n 25 jaar met veel plezier in de sanitair branche.
Wat er nu zo leuk is aan mijn werk? Een badkamer is meer dan alleen sanitair en tegels. Het is een heel persoonlijke, vaak ook privéruimte. Om tot een mooi en passend ontwerp voor een nieuwe badkamer te komen, moet je de klant leren kennen. Tijdens het maken van een voorstel probeer ik dan ook, naast de nodige technische gegevens, zo veel als mogelijk over de klant zelf te weten te komen. Meegenomen foto’s, mood-boards en de talloze gesprekken aan de verkooptafel, bij veel mensen mocht ik zo al even “binnenkijken” in hun leefwereld. Vaak deelden zij heel wat meer dan alleen de plannen van een nieuwe badkamer met mij. Dat vertrouwen, èn het krijgen van de opdracht om hun wensen te mogen vertalen in een definitief plan, is voor mij nog steeds, iedere keer weer, een groot compliment. Dat maakt mijn werk zo leuk! Kom gerust eens binnenkijken in een van de mooie showrooms van Jan van Erp en wie weet treffen wij elkaar.

Raoul Bruns

Verkoopadviseur

Raoul Bruns, aangenaam. Sinds maart 2017 in het bedrijf werkzaam en klaar om u goed te woord te staan. Druk mij een tegel in mijn hand en ik zal u er van alles over vertellen. Natuurlijk ook op het gebied van sanitair zal ik mijn uiterste best doen om al uw ideeën en wensen te realiseren. De meeste medewerkers bij Jan van Erp werken er al erg lang. Hier kan ik natuurlijk ontzettend veel van leren. Mijn doel is om klanten volledig tevreden naar huis te laten gaan en natuurlijk op te vrolijken met mijn enthousiasme.