x
«»

Showroom Ekkersrijt

Eindhoven/Son

Showroom Ekkersrijt

Eindhoven/Son

Showroom Ekkersrijt

Eindhoven/Son

Showroom Ekkersrijt

Eindhoven/Son

Showroom Ekkersrijt

Eindhoven/Son

Jan van Erp Eindhoven

Jan van Erp Ekkersrijt 
Op meubelboulevard Ekkersrijt in Eindhoven (Son) vindt u onze showroom van ca. 1000 m2 met ca. 30 complete badkamers. Daarnaast treft u er een zeer uitgebreide en actuele collectie wandtegels, vloertegels, badkamermeubels en sanitair van alle bekende grote merken aan.

Of u nu komt voor een kraan van Grohe of Hansgrohe, een cabine van Sealskin of een bad van Riho bij ons vindt u het allemaal. 

Het team van filiaal Eindhoven bestaat uit ervaren medewerkers die u graag adviseren over de indeling en samenstelling van uw nieuwe badkamer of met de keuze voor een fraaie tegelvloer. 

Het verkoopteam van Filiaal Eindhoven staat altijd voor u klaar en wilt u zeker zijn dat een van onze medewerkers alle tijd voor u heeft maak dan vooraf een afspraak. 

Wij leveren al onze producten indien nodig bij u thuis of u nu woont in Veldhoven, Nuenen, Helmond, Brandevoort, Mierlo, Lieshout, Aarle Rixtel, Beek en Donk, Gemert, Stiphout, Lierop, Geldrop, Gerwen, Aalst, Waalre, Meerhoven, Oostelbeers, Middelbeers, Hilvarenbeek, Liessel, Bladel, Reusel, Eersel of Wintelre.Maak hier je afspraak »

Openingstijden

maandag

13.00-17.30 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Let op!

U vindt ons op Ekkersrijt.

Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best

Team Eindhoven

Henk Rijkers

Filiaalleider / Adviseur

Mijn naam is Henk Rijkers en ik ben in dienst bij Jan van Erp sinds 1-11-1997.
Het leuke van het werk binnen Jan van Erp is dat het nog een echt familiebedrijf is. Hierdoor zijn contacten informeel en rechtstreeks. Onze klanten zijn natuurlijk het meest belangrijk. Zonder klanten geen Jan van Erp.
Klanten bedanken mij vaak voor de goede afhandeling en service. Voor mij is dat vanzelfsprekend. Het is ook geweldig als je klanten na een tijdje weer terug krijgt, omdat ze weer een verbouwing gaan doen of een andere woning gaan betrekken. Ik hoop u ook een keer te mogen begroeten bij Jan van Erp tegels en sanitair.

Sandy Brouwers

Verkoopadviseur

Mijn naam is Sandy en ik werk sinds eind 2020 bij Jan van Erp. Ik ben een enthousiaste verkoopster die graag mee denkt met de klant. Ik heb een opleiding interieur styling gedaan en dat pas ik ook iedere dag toe in mijn werk. Ik vind het leuk om klanten net even uit hun comfort zone te halen en op nieuwe ideeën te brengen om zo samen tot een hele mooie badkamer te komen. Ik werk hier met veel plezier en dat breng ik ook graag over naar de klant. Want dit nieuwe project moet je met plezier beginnen! Hopelijk zien wij u snel in ons filiaal.

Adri van Akkerveken

Verkoopadviseur

Mijn naam is Adri en ik ben sinds midden 2018 werkzaam bij Jan van Erp.
Het is geweldig om klanten te kunnen helpen om hun droom badkamer te realiseren.
Het doel is dat de klant tevreden is op korte en lange termijn.
Tot binnenkort bij Jan van Erp!

Sandra Hendriks

Verkoopadviseur

Mijn naam is Sandra Hendriks, vanaf begin 2017 ben ik gestart als verkoopadviseur in badkamers en tegelvloeren. Als adviseur help ik u graag met een mooie maar ook praktische badkamer. Een badkamer waarvan u iedere dag weer geniet! Ook voor uw tegelvloer bent u bij ons aan het goede adres. Graag zie ik u binnenkort in ons filiaal op het Meubelplein Ekkersrijt.

Max Mollen

Verkoopadviseur

Mijn naam is Max Mollen, werkzaam bij de specialist als het gaat om badkamers en tegelvloeren. Als adviseur help ik u graag uw wensen uit te kunnen laten komen met een prachtige badkamer/tegelvloer, Waar u elke dag van geniet! Wilt u dit nou ook ervaren? Dan zie ik u graag binnenkort in ons filiaal op het Meubelplein Ekkersrijt.

Petroesjka Hendriksen

Verkoopadviseur