x
«»

Jan van Erp Born

showroom

Jan van Erp Born

showroom

Jan van Erp Born

showroom

Jan van Erp Born

showroom

Jan van Erp Born

Jan van Erp Tegels & Sanitair Born heeft een moderne showroom van 2 verdiepingen van in totaal 1.400 m² met een ruime parkeerplaats. U vindt er meer dan 60 fraaie badkamers en een ruime keuze aan douchewanden, badkamermeubels, designradiatoren en wand- en vloertegels voor elk budget.

 

Ons ervaren team adviseert u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van uw aankoop van tegels en sanitair.


Naast een ruime showroom beschikt Jan van Erp in Born ook over een outlet waar u diverse partijen wand- en vloertegels vindt voor scherpe prijzen.

 

Het verkoopteam van Filiaal Born staat altijd voor u klaar van dinsdag tot en met zaterdag. Wilt u zeker zijn dat een van onze medewerkers alle tijd voor u heeft, maak dan vooraf een afspraak.

 

Filiaal Born levert en adviseert in de verre omgeving of u nu woont in Maastricht, Sittard, Venlo, Geleen, Beek, Elsloo, Stein, Weert, Roermond, Venray, Heerlen, Brunssum, Wanssum, Grevenbicht, Obbicht, Urmond, Susteren, Roosteren, Melick, Echt of zelfs over de grens in België of Duitsland: wij zijn er voor u!

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak

Adres

Sluisweg 11
6121 JR Born
Tel: 073 544 00 22
born@janvanerp.nl

badkamer Geleen
waskom met inbouwkraan Sittard

Team Born

André Alzer

Filiaalleider / Adviseur

Mijn naam is André Alzer.
Jan van Erp is een specialist in tegels en sanitair, waar ik al 18 jaar met plezier werkzaam ben.
Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat wij voor u een droombadkamer of woonkamervloer ontwerpen en monteren.
Hier doen we iedere dag ons uiterste best voor.

Quan Knoops

Verkoopadviseur

Mijn naam is Quan Knoops. Ik ben werkzaam sinds 2022 bij Jan van Erp. Toe aan een renovatie van de badkamer? Ons assortiment is zeer ruim en er is keuze genoeg om uw ideale nieuwe badkamer te realiseren. Toch liever alleen tegels uitzoeken? Ook daarin staat dit bedrijf bekend als de tegelspecialist en is er genoeg keuze. Neem gerust een kijkje in de showroom van ons in Born en wie weet, zien we ons samen aan de tafel daar!

Orges Pacarizi

Verkoopadviseur

Mijn vader is al 15 jaar werkzaam in de badkamer branche, hierdoor heeft hij zijn expert titel door en door verdiend. Hij heeft mij op een jonge leeftijd alle aspecten van een goede en functionele badkamer geleerd. Ik kan zijn expertise en excellentie over brengen op de ideeën en concepten van mijn klanten. Door gebruik te maken van de bouwtechnische kennis, die ik door de jaren heb opgebouwd, kan ik badkamers efficiënt en optimaal maken voor dagelijks gebruik. Kom gezellig langs en maak een afspraak met mij, dit kan in de filialen Born en Ekkersrijt. Samen zorgen we er voor dat uw badkamer de beste investering wordt voor uw woning.