x
Jan van Erp wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren!

27 klanten beoordelen Jan van Erp:








Reviews

Betrouwbaarheid

Deskundigheid

Service/garantie

Maatwerk

Assortiment

Totaaloplossing

Prijs

Naam

Emailadres

Opmerkingen

Geschreven door B. der Kinderen op 28-08-2023

Wij hadden tot 2 maal toe een tegel uitgezocht waarvan we achteraf spijt hadden. Nadat we terug zijn gegaan naar de winkel in Schijndel zijn we zeer vriendelijk geholpen door Nance van de Poel. Zij vond het geen probleem dan we een andere tegel uit kwamen zoeken. Het belangrijkste vond ze dat wij tevreden zijn. Dankzij Nance hebben we nu een prachtige tegel die helemaal naar onze zin is. Heel erg bedankt Nance. Firma van Erp ben maar trots op deze medewerker!! ”

Geschreven door Leemans op 15-08-2023

Wij zijn goed geholpen door Nancy in Kaatsheuvel!”

Geschreven door J.Marijnissen op 14-07-2023

Nancy was fantastisch .Goede tips en zeer vriendelijk .Wees er trots op .”

Geschreven door Arjan en Anouk op 27-06-2023

Mooie winkel met topkwaliteit spullen. Nancy heeft ons zeer deskundig en in een fijne en gezellige sfeer geholpen met het uitkiezen van onze droombadkamer en de juiste keuzes te maken binnen ons budget. Levering was top geregeld en ook de installatie/ plaatsing door Bert van topkwaliteit. Wij zijn zeer tevreden en genieten sinds een paar dagen van onze fijne badkamer. Bedankt!!”

Geschreven door Jolien op 29-03-2023

Super leuk te woord gestaan in de showroom, door 2 leuke dames.(Kaatsheuvel) Wij kwamen alleen binnen om te oriënteren op de koopzondag, ons huis word namelijk pas in 2024 opgeleverd. De dames boden ons koffie aan en hebben ons een goed beeld gegeven over de mogelijkheden voor ons nieuwe huis. We komen zeker terug!!!”

Geschreven door H.Zwartjens op 18-03-2020

Volledig tevreden! Zeker met het top-team van Jan van Engeland is alles naar volle tevredenheid gerealiseerd!!”

Geschreven door Claudia Rombouts op 13-11-2019

Na controle van de geleverde artikelen bleek dat er 1 product de verkeerde afmetingen had en een ander product schade. Dit is door Mw Sandra Bierings voortvarend opgepakt en netjes afgehandeld. Dank je Sandra, zo hoort het en niet anders!”

Geschreven door Tilly Jacobs op 29-07-2019

Wij hebben heel lang geleden een badmeubel hier gekocht. Nu was de ophanging hiervan stuk. Gebeld met Jan van Erp en tot mijn grote verbazing werd dit onderdeel nog als service gratis aan ons geleverd. Prachtige service dus. Dank jullie wel. Als we een nieuwe badkamer gaan maken dan komen we hier zeker terug. ”

Geschreven door Paul Couwenberg op 17-05-2019

Wij hebben in april 2019 onze badkamer laten verbouwen en het resultaat is erg mooi. Zowel de service van Van Erp alsmede het vakwerk en meedenken van monteur Leo top!!! Erg tevreden met de badkamer in alle opzichten. Fam. Couwenberg ”

Geschreven door Marina Hobbelen op 16-01-2018

Geweldige service van Jan van Erp in Schijndel. Het pakket tegels dat ik gekocht had omdat ik dacht dat ik tekort kwam hoefden zij niet terug te nemen. Toch gedaan en dat waardeer ik zeer!! De service waarmee ze bekend staan, maken ze helemaal waar. ”

Meer beoordelingen