x
Jan van Erp wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren!

22 klanten beoordelen Jan van Erp:
Reviews

Betrouwbaarheid

Deskundigheid

Service/garantie

Maatwerk

Assortiment

Totaaloplossing

Prijs

Naam

Emailadres

Opmerkingen

Geschreven door H.Zwartjens op 18-03-2020

Volledig tevreden! Zeker met het top-team van Jan van Engeland is alles naar volle tevredenheid gerealiseerd!!”

Geschreven door Claudia Rombouts op 13-11-2019

Na controle van de geleverde artikelen bleek dat er 1 product de verkeerde afmetingen had en een ander product schade. Dit is door Mw Sandra Bierings voortvarend opgepakt en netjes afgehandeld. Dank je Sandra, zo hoort het en niet anders!”

Geschreven door Tilly Jacobs op 29-07-2019

Wij hebben heel lang geleden een badmeubel hier gekocht. Nu was de ophanging hiervan stuk. Gebeld met Jan van Erp en tot mijn grote verbazing werd dit onderdeel nog als service gratis aan ons geleverd. Prachtige service dus. Dank jullie wel. Als we een nieuwe badkamer gaan maken dan komen we hier zeker terug. ”

Geschreven door Paul Couwenberg op 17-05-2019

Wij hebben in april 2019 onze badkamer laten verbouwen en het resultaat is erg mooi. Zowel de service van Van Erp alsmede het vakwerk en meedenken van monteur Leo top!!! Erg tevreden met de badkamer in alle opzichten. Fam. Couwenberg ”

Geschreven door Marina Hobbelen op 16-01-2018

Geweldige service van Jan van Erp in Schijndel. Het pakket tegels dat ik gekocht had omdat ik dacht dat ik tekort kwam hoefden zij niet terug te nemen. Toch gedaan en dat waardeer ik zeer!! De service waarmee ze bekend staan, maken ze helemaal waar. ”

Geschreven door Jan tuerlings op 08-10-2017

Ook wij zijn prima geholpen bij Jan van erp . We mochten zelfs enkele tegels meenemen om thuis te kijken welke het mooiste waren.”

Geschreven door Roy en Karin van Oirschot op 30-06-2017

Gewoonweg SUPER geholpen door Nancy en Henk in Kaatsheuvel. Lekker ongedwongen sfeer en zeker niet opdringerig. Ruim assortiment en samen tot een perfecte oplossing gekomen. Keurig op tijd en onbeschadigd alles geleverd. We genieten nu al enkele weken van onze nieuwe badkamer. Nu de huiskamer nog. Het was TOP, bedankt daarvoor. Ga vooral zo door! ”

Geschreven door Cass H.M. van Oers op 13-06-2017

Wij waren op zoek naar een andere showroom maar passeerden toevallig Jan van Erp te Kaatsheuvel als eerste en dat is een heeeeeel goede keuze gebleken Een badkamer uitzoeken / samenstellen en dat in een gezellige en ongedwongen sfeer. Je koopt niet elke dag een badkamer dus er zijn dingen waar je niet bij stilstaat maar die wel degelijk van belang zijn. Sandra Bierings leidde ons op een erg prettige manier door deze wereld vol onverwachte noviteiten en mogelijkheden. . Niet moeilijk doen als er toch nog iets gewijzigd moet worden, meedenken blijkt bij de medewerkers in het bloed te zitten. Het extra stapje dat Sandra voor ons heeft gezet is van veel waarde gebleken. Dus zoekt u een badkamer en ziet U Jan van Erp Badkamers dan met twee voeten op de rem en naar binnen. Er wacht u een gastvrij onthaal door enthousiaste en deskundige medewerkers/sters. ”

Geschreven door Fam. Willems op 07-05-2017

Super tevreden met onze nieuwe badkamer en toiletten. Goed materiaal. Goede service, na een jaar was een scharniertje stuk van badkamermeubel, even bellen, mailtje sturen voorzien van foto's en binnen no-time ontvingen we per post 2 nieuwe scharniertjes! Via Jan van Erp Born ook advies gekregen om de verbouwing door MultiKlus (Peter Driessen) te laten verrichten. Hier ook alleen maar positieve ervaringen mee. We kunnen eenieder Jan van Erp te Born (André Alzer) aanraden! Toppie!!!”

Geschreven door Fam.van der Zande op 24-04-2017

Bij het kiezen van laminaat of tegels ? Toch maar gekozen voor tegels met houtlock .Makkelijk in onderhoud en niet zo kwetsbaar als laminaat .Na diversen zaken toch het grootste vertrouwen gekregen in Firma van Erp.Heel goede uitleg .Voor en nadelen .Vlot geleverd en geen kneusjes met vervoer. Tegelzetters waren ook tevreden over de kwaliteit van de tegels .Met tegels van 120 CM bij 30 CM willen ze nog al eens krom zijn werd ons verteld. Alles is goed verlopen ! EERSTE KEUS tegels ! ”

Meer beoordelingen