x
Jan van Erp wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren!

16 klanten beoordelen Jan van Erp:








Reviews

Betrouwbaarheid

Deskundigheid

Service/garantie

Maatwerk

Assortiment

Totaaloplossing

Prijs

Naam

Emailadres

Opmerkingen

Geschreven door Roy en Karin van Oirschot op 30-06-2017

Gewoonweg SUPER geholpen door Nancy en Henk in Kaatsheuvel. Lekker ongedwongen sfeer en zeker niet opdringerig. Ruim assortiment en samen tot een perfecte oplossing gekomen. Keurig op tijd en onbeschadigd alles geleverd. We genieten nu al enkele weken van onze nieuwe badkamer. Nu de huiskamer nog. Het was TOP, bedankt daarvoor. Ga vooral zo door! ”

Geschreven door Cass H.M. van Oers op 13-06-2017

Wij waren op zoek naar een andere showroom maar passeerden toevallig Jan van Erp te Kaatsheuvel als eerste en dat is een heeeeeel goede keuze gebleken Een badkamer uitzoeken / samenstellen en dat in een gezellige en ongedwongen sfeer. Je koopt niet elke dag een badkamer dus er zijn dingen waar je niet bij stilstaat maar die wel degelijk van belang zijn. Sandra Bierings leidde ons op een erg prettige manier door deze wereld vol onverwachte noviteiten en mogelijkheden. . Niet moeilijk doen als er toch nog iets gewijzigd moet worden, meedenken blijkt bij de medewerkers in het bloed te zitten. Het extra stapje dat Sandra voor ons heeft gezet is van veel waarde gebleken. Dus zoekt u een badkamer en ziet U Jan van Erp Badkamers dan met twee voeten op de rem en naar binnen. Er wacht u een gastvrij onthaal door enthousiaste en deskundige medewerkers/sters. ”

Geschreven door Fam. Willems op 07-05-2017

Super tevreden met onze nieuwe badkamer en toiletten. Goed materiaal. Goede service, na een jaar was een scharniertje stuk van badkamermeubel, even bellen, mailtje sturen voorzien van foto's en binnen no-time ontvingen we per post 2 nieuwe scharniertjes! Via Jan van Erp Born ook advies gekregen om de verbouwing door MultiKlus (Peter Driessen) te laten verrichten. Hier ook alleen maar positieve ervaringen mee. We kunnen eenieder Jan van Erp te Born (André Alzer) aanraden! Toppie!!!”

Geschreven door Fam.van der Zande op 24-04-2017

Bij het kiezen van laminaat of tegels ? Toch maar gekozen voor tegels met houtlock .Makkelijk in onderhoud en niet zo kwetsbaar als laminaat .Na diversen zaken toch het grootste vertrouwen gekregen in Firma van Erp.Heel goede uitleg .Voor en nadelen .Vlot geleverd en geen kneusjes met vervoer. Tegelzetters waren ook tevreden over de kwaliteit van de tegels .Met tegels van 120 CM bij 30 CM willen ze nog al eens krom zijn werd ons verteld. Alles is goed verlopen ! EERSTE KEUS tegels ! ”

Geschreven door Fam.van Heumen op 15-03-2017

We zijn zeer tevreden over Jan van Erp in Kaatsheuvel. Onder het genot van een kopje koffie hebben we met Henk onze plannen doorgenomen, hij heeft ons goed vakkundig advies gegeven. Ook de levering van onze spullen ging met veel zorg en aandacht. Echt een aanrader!! ”

Geschreven door Ton Wintjens op 06-03-2017

Zeer goed geholpen in de vestiging in Born. Alles prima en op tijd geleverd voor de nieuwe badkamer. ook goede tips gekregen bij de installatie, waar jezelf niet zo een twee drie aan denkt.”

Geschreven door Loomeijer op 22-02-2017

Fijn geholpen door Bea/ Kaatsheuvel. We kwamen tegels tekort, en deze werden gelijk na geleverd. Niet opdringerig maar vakmensen die verstand van zaken hebben en met je meedenken. Zeker de moeite waard! Nogmaals bedankt.”

Geschreven door Dhr. Van der Meijden op 10-02-2017

Zeer fijn en deskundig geholpen door enthousiaste verkoper Roy. Er werd goed meegedacht met ons ontwerp en keuze van tegels en sanitair. Onze vloer, badkamer en toilet zijn heel mooi geworden met dank aan Thijs Verhagen Tegelwerken, vakwerk! Wij zullen iedereen adviseren naar Jan van Erp te gaan!”

Geschreven door Gerard Becker op 29-09-2016

Zeer attent van jullie om een hoofddouche uit de showroom naar ons op te sturen. We hebben de hoofddouche vanmiddag ontvangen en al gemonteerd. Nogmaals onze hartelijke dank!”

Geschreven door Jan Krielaars op 14-07-2016

Als restauratiearchitect stuur ik mijn klanten telkens naar van Erp. Dit spaart me zeeën van tijd. Vlak voor mijn vertrek naar buitenland aangenaam verrast door Jan van Erp. De snelste service ooit.Dezelfde dag stonden er 2 pallets op de stoep van mijn laatste project. Zoals Arnold Schwarzenegger in “The Terminator”zegt: “I’ll be back” , ook weer voor mijn volgend project. Ik kende Jan van Erp tegels door een donatie aan een goed doel. We worden er niet rijk van, maar het geeft een fijn gevoel in de maag zeg ik maar. Het gaat over tegels: Van lieve tafels kunnen we niet eten. Van Erp heeft een knap assortiment. Ik had voor een project trendy tegels nodig die ik in Italië nog niet vind. oranje, beetje 70’s. Alle partijen blij dus. Ja, ja, hier spreekt een tevreden klant. Jan Krielaars, 's-Hertogenbosch ”

Meer beoordelingen