x
Jan van Erp wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren!

31 klanten beoordelen Jan van Erp:
Reviews

Betrouwbaarheid

Deskundigheid

Service/garantie

Maatwerk

Assortiment

Totaaloplossing

Prijs

Naam

Emailadres

Opmerkingen

Geschreven door R. Triepels op 21-01-2024

Zeer professioneel en vakkundig geholpen door Daan. Enorm breed scala aan sanitair en vloertegels en uitgebreid deskundig advies. Precies wat wij zochten: 100% aan te raden”

Geschreven door Jac Hubens op 03-12-2023

Wat een geweldige service. Ruim 16 jaar na aanschaf van alle benodigdheden voor de verbouwing van badkamer en toiletruimte bij uw vestiging in Born ging de sensor van de vloerverwaming op de badkamer stuk. Ik kreeg zomaar gratis en voor niks een nieuwe sensor en alsof dat niet genoeg was gingen de aanwezige verkoopadviseurs (Quan en Melissa) nog eens alles uit de kast halen om mij aan een goeie installateur te helpen, Geen moeite was hun teveel. gewoon SUPER!”

Geschreven door Wilma op 18-09-2023

Ik ben zeer tevreden met het badkamer advies van André in Born. Dit was mijn derde badkamer winkel en eindelijk iemand die een goed advies kon geven en meedacht. Levering was ook prima en de installatie van Robert was top! ”

Geschreven door Marjet Wijn op 10-09-2023

Afgelopen jaar zijn we geweldig geholpen door Jan van Erp badkamers en tegels. Hele goede hulp met betrekking tot de juiste badkamer meubelen, en zeer goed advies rondom de juiste tegels. Ook op het moment dat we nog een onderdeel misten, werden we direct geholpen. We hebben voor Jan van Erp gekozen vanwege het kundige advies, de meubels en tegels conform de laatste trends en de zeer vriendelijke medewerkers! Onze badkamer is hartstikke naar ons zin, en van een top kwaliteit! ”

Geschreven door B. der Kinderen op 28-08-2023

Wij hadden tot 2 maal toe een tegel uitgezocht waarvan we achteraf spijt hadden. Nadat we terug zijn gegaan naar de winkel in Schijndel zijn we zeer vriendelijk geholpen door Nance van de Poel. Zij vond het geen probleem dan we een andere tegel uit kwamen zoeken. Het belangrijkste vond ze dat wij tevreden zijn. Dankzij Nance hebben we nu een prachtige tegel die helemaal naar onze zin is. Heel erg bedankt Nance. Firma van Erp ben maar trots op deze medewerker!! ”

Geschreven door Leemans op 15-08-2023

Wij zijn goed geholpen door Nancy in Kaatsheuvel!”

Geschreven door J.Marijnissen op 14-07-2023

Nancy was fantastisch .Goede tips en zeer vriendelijk .Wees er trots op .”

Geschreven door Arjan en Anouk op 27-06-2023

Mooie winkel met topkwaliteit spullen. Nancy heeft ons zeer deskundig en in een fijne en gezellige sfeer geholpen met het uitkiezen van onze droombadkamer en de juiste keuzes te maken binnen ons budget. Levering was top geregeld en ook de installatie/ plaatsing door Bert van topkwaliteit. Wij zijn zeer tevreden en genieten sinds een paar dagen van onze fijne badkamer. Bedankt!!”

Geschreven door Jolien op 29-03-2023

Super leuk te woord gestaan in de showroom, door 2 leuke dames.(Kaatsheuvel) Wij kwamen alleen binnen om te oriënteren op de koopzondag, ons huis word namelijk pas in 2024 opgeleverd. De dames boden ons koffie aan en hebben ons een goed beeld gegeven over de mogelijkheden voor ons nieuwe huis. We komen zeker terug!!!”

Geschreven door H.Zwartjens op 18-03-2020

Volledig tevreden! Zeker met het top-team van Jan van Engeland is alles naar volle tevredenheid gerealiseerd!!”

Meer beoordelingen