x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

BTW-actie bij Jan van Erp

+Bol.com cadeaukaart twv € 100,00

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »

Klantonderzoek Qudata

Jan van Erp Tegels & Sanitair winnaar klantonderzoek Qudata.


Bij de consumentenonderzoeken naar de ‘customer journey’ van merken en producten in de woonbranches verricht Qudata sedert enkele jaren ook onderzoek naar de verschillende aankoopkanalen. De respondent wordt niet alleen gevraagd wat men gekocht heeft, maar ook waar en vooral waarom. Deze resultaten geven een goed inzicht in de positionering van retailketens.
In de categorie ‘Badkamermarkt’ is Jan van Erp Tegels & Sanitair als grote winnaar uit de bus gekomen. Met een nummer één positie op ‘betrouwbaarheid’, een nummer twee positie op ‘Service/garantie’, ‘Maatwerk’, ‘Groot assortiment’ en ‘Totaaloplossing’ scoorde Jan van Erp gemiddeld beter dan haar concurrenten.
Uit het onderzoek blijkt dat waar de consument de afgelopen jaren duidelijk op zoek was naar een lage prijs, de focus nu duidelijk gevarieerder is. Men koopt graag bij retailers die ‘betrouwbaar’ zijn en ‘deskundig’. ‘We zijn erg blij met de uitkomsten van het klantonderzoek. Dit bevestigt dat onze focus op kwaliteit, service en betrouwbaarheid die wij onze klanten bieden erg gewaardeerd worden’ aldus Johan van Erp, directeur Jan van Erp. Klik hier om het complete onderzoek te downloaden.

 

Lees meer »