x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Hout terrastegels

De mooiste terrastegels met hout look

 

Wilt u in plaats van hout terrastegels op uw terras laten leggen? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij wat we bij Jan van Erp Tegels en Badkamers allemaal te bieden hebben. Bij ons vindt u namelijk een groot aantal prachtige tegels bij elkaar, die we in een groot aantal verschillende stijlen hebben liggen. U kunt er bij ons ook voor kiezen om terrastegels die op hout lijken te kiezen. Sterker nog, als u bij ons de mooiste tegels in deze stijl aanschaft, dan zult u praktisch geen verschil kunnen zien tussen deze keramische tegels en echt hout. Toch zijn er wel degelijk grote voordelen te noemen.

 

Terrastegels in hout stijl kopen

 

Als u in plaats van hout voor terrastegels met een houtlook kiest, dan maakt u het uzelf eigenlijk heel gemakkelijk. Om te beginnen gaan deze tegels namelijk heel lang mee. Het zijn sterke, keramische tegels die goed tegen de weersomstandigheden kunnen. Daarbij zijn de tegels heel eenvoudig schoon te maken, een stuk makkelijker dan wanneer u een vloer van hout heeft. Dan hebben we deze tegels ook nog eens in een groot aantal verschillende stijlen. Wilt u eens komen kijken wat er op het gebied van terrastegels met hout look allemaal te vinden is? Maak dan eens een afspraak met ons om in een van onze showrooms langs te komen.

 

Op zoek naar mooie terrastegels?

 

Terrastegels in plaats van hout kopen is een perfecte keuze. U krijgt dan toch een prachtig terras dat er net uitziet alsof hier echt hout ligt. We raden u aan om eens een kijkje te nemen op onze website om hier alvast een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Als u hier iets tussen ziet staan, of toch graag nog eens wat meer tegels wilt zien, dan bent u natuurlijk altijd welkom bij ons. We hebben in onze showrooms adviseurs klaarstaan die er graag de tijd voor nemen om u aan de mooiste tegels te helpen. Maak dan ook een afspraak met ons om samen met ons te bekijken welke stijl u het liefste in uw tuin wilt hebben liggen.

Maak hier je afspraak

Afhaalmagazijn

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

09.30-16.30 uur

Openingstijden

maandag

09.30-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uurAdres

Rooiseheide 21
5481 SG Schijndel
Tel: 073 544 00 22
schijndel@janvanerp.nl

badkamer Den Bosch
badkamer Schijndel