x

Duurzame oplossingen

Bij Jan van Erp Tegels en Badkamers hechten we veel waarde aan duurzaamheid. 

 

Het bos

In Schijndel houden we in het bosrijke Smaldonk een paar hectare bos in stand, dat bijdraagt aan de reductie aan CO2 in onze directe omgeving.

Zonnepanelen

Waar mogelijk zijn al onze daken voorzien van zonnepanelen en de opgewekte energie wordt dagelijks volledig gebruikt als energiebron.

 

 

 

 Zoals onze fillialen in Schijndel, Born en Kaatsheuvel

Warmtepomp

Onze locaties in Schijndel, zoals distributie en showroom functioneren sinds 2009 volledig zonder gas met de ingebruikname van een warmtepomp installatie.

Duurzaamheid

Deze duurzame oplossingen dragen bij aan het zo klein mogelijk houden van onze ecologische voetafdruk.

 

De ideale gasloze oplossing voor verwarming van uw badkamer.

Energiezuinig en comfortabel verwarmen.

 

1. Infrarood paneel

Ter vervanging van een radiator kunt u kiezen voor een infrarood paneel. Deze wordt bevestigd aan het plafond. In al onze showrooms kunt u de aangename warmte ervaren van een infrarood paneel.

 

2. Infrarood spiegel

Ook een infrarood spiegel is een slim alternatief op een traditionele cv-verwarming én het heeft een dubbele functie. Het is zowel een luxe spiegel en zorgt voor een prettige verwarming van uw badkamer.

 

3. Elektrische radiator

Tegenwoordig gaan veel mensen over op een elektrische radiatoren. Deze zijn gevuld met olie en u kunt deze apart van uw cv aan- of uitzetten. Ook kunt u  naar wens een dag of weekprogramma instellen op de radiator.

 

4. Elektrische vloerverwarming

Wat is nou lekkerder dan warme voeten als u in de badkamer bent. Een elektrische vloerverwarming bestaat uit dunne matjes die onder de tegels verlijmd worden. U kunt de temperatuur regelen met de thermostaat die aan de muur wordt bevestigd.


Indien u zonnepanelen heeft zijn bovenstaande verwarmingsmethoden helemaal ideaal. U heeft dan extra veel profijt van de duurzame verwarming.


Heeft u interesse in de duurzame oplossingen die wij kunnen bieden, breng dan gerust een bezoek aan één van onze vestigingen of maak een afspraak


  
Lees meer »