x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

De zekerheden van JvE

 

MEER DAN 60 JAAR TOONAANGEVEND IN TEGELS EN SANITAIR

Jan van Erp startte in 1963 zijn tegelhandel en hij wist met zijn paarse kleur al snel bekendheid te genereren in Schijndel en omstreken. Mede door zijn bijdrage aan de wielersport, door middel van een eigen wielerploeg, is Jan van Erp uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd adres, met verschillende ruime filialen in Zuid-Nederland.

 

DE GROOTSTE TEGEL- EN BADKAMERSPECIALIST VAN ZUID-NEDERLAND
Jan van Erp heeft haar logistieke afdeling en het hoofdkantoor gevestigd in Schijndel. Met een 4-tal uitgebreide showrooms op het gebied van tegels én sanitair, waaronder Eindhoven, Kaatsheuvel, Schijndel en Born biedt Jan van Erp een goede service in geheel Zuid-Nederland.

 

HET BESTE ADVIES DOOR VAKSPECIALISTEN

Jan van Erp heeft in ruim 60 jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van tegels en sanitair. Deze uitgebreide kennis wordt continue door middel van product-, service- en verkooptrainingen in de vorm van scholingen en in de praktijksessies overgebracht op nieuwe generaties. Het team is opvallend hecht en dit haalt het beste in ieder naar boven. Bij alle trainingen staat de klant centraal.


LEVERING IN GOEDE HANDEN
Jan van Erp levert kwaliteit en dat beperkt zich niet alleen tot de showrooms. De logistieke medewerkers zijn dag in dag uit druk doende om de hoogst haalbare service te bieden. Ook aan de aflevering besteden wij alle zorg, door persoonlijk met de klant alle leveringen punt voor punt te controleren op compleetheid en eventuele onvolkomenheden.


GEGARANDEERD DE BESTE SERVICE EN AFTERSALES

- Gegarandeerde kwaliteit 

Bij de selectie van het complete assortiment staat kwaliteit op nummer 1. Alleen leveranciers met goede kwaliteit en garanties komen in aanmerking voor het assortiment van Jan van Erp. We kunnen daardoor 100% achter ons product staan en kwaliteit garanderen.

- Gratis voegadvies

Meer dan men zich ervan bewust is, is de keuze van de juiste voeg van essentieel belang voor het realiseren van de voor u perfecte vloer. Wij besteden daar veel aandacht aan en wij geven u graag een goed voegadvies bij de aanschaf van uw vloer en wandtegels.

- Installatieservice

Jan van Erp levert tegels en sanitair voor ieder huis en begroting. Ook aan de installatie van uw badkamer besteden wij alle zorg. Wij werken nauw samen met installateurs in uw regio die in opdracht van u de badkamer installeren. Deze samenwerking heeft zich de afgelopen jaren buitengewoon bewezen en indien u zelf geen installateur heeft, brengen wij u graag in contact met een van deze vaklieden.

- Direct leverbaar wanneer u het wenst

Wij erkennen het belang ervan om de bestelde badkamer en tegels op het juiste moment bij u thuis geleverd te krijgen. Wij streven ernaar om op of zo dicht mogelijk bij uw gewenste leverdatum te bezorgen. Wij zijn meerdere keren per week in uw regio, zodat wij kunnen leveren in of rondom de datum dat u het wenst.

- Gratis reserveren zonder zorgen

Uw bestelling wordt veilig bij onze logistieke afdeling opzij gezet, wanneer deze in een vroeg stadium bij ons geplaatst wordt. Zo kunt u met een gerust hart uw badkamer en tegelvloer bij ons uitzoeken. Mocht uw bestelling en leverdatum ver uit elkaar liggen, dan zorgen wij ervoor dat uw badkamer en tegels kort voor leverdatum verzameld worden en bij u afgeleverd worden.

 

SNELLE LEVERING DOOR EIGEN VOORRAAD
Door de aanwezige voorraad is Jan van Erp in staat om voor een snelle levering zorg te dragen.

Daarnaast bieden wij de klant de navolgende service:

- Voorraadassortiment tegels retourregeling Wij verlenen extra service aan alle Jan van Erp klanten door de mogelijkheid te bieden om tegels uit het voorraadassortiment die over zijn, per volle doos, binnen 4 weken na levering, bij ons te kunnen retourneren. Voor het terugnemen en het verwerken van deze retourname berekenen wij 15% van het retourbedrag.

- Niet-voorraadassortiment tegels gratis 5% extra bij bestelling

Wij verlenen ook extra service aan alle Jan van Erp klanten door tegels te leveren, die niet in het voorraadassortiment zitten, met 5% extra tegels zonder meerprijs. Zo bent u er zeker van dat u voldoende tegels heeft en dat u voldoende tegels uit hetzelfde productiecyclus krijgt. We voorkomen hierdoor kleurafwijkingen en hoge transportkosten bij nabestellingen. Ook zorgen wij er daarmee voor dat uw installateur niet extra terug hoeft te komen om de werkzaamheden af te maken. Voorwaarde bij bestelling van niet-voorraadassortiment is dat wij geen tegels retour nemen.

 

AANTREKKELIJKE PRIJZEN (RECHTSTREEKS AF FABRIEK)
Jan van Erp biedt aantrekkelijke prijzen door scherp in te kopen bij de juiste leveranciers. Door tevens direct bij de fabriek groot in te kopen ontstaat de kans om goede kwaliteit te leveren voor een eerlijke en aantrekkelijke prijs.

Lees meer »