x

Wellness

Dit onderdeel is besloten. Voer uw code in voor toegang:?>

JVE Wellness

Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Belangrijke factoren daarbij zijn voeding, rust en ontspanning. 

Vandaag de dag zijn we er steeds meer van bewust dat, wanneer we goed op onze voeding letten en voldoende bewegen, je meer energie hebt. De tijd voor rust en ontspanning, daar ontbreekt het vaak aan door het drukke levenspatroon dat we hebben.

Laat rust en ontspanning  onderdeel zijn van het ochtend- of avondritueel in uw badkamer. Er zijn talloze mogelijkheden om daar je rust en ontspanning te nemen. Bijvoorbeeld in een warm bubbelbad met whirlpoolmassage, een heerlijke douche met geurende stoom of een geweldige regendouche met de Sunshower die eventuele spier- en gewrichtspijn verlicht.  En u kunt er nog een gezond kleurtje van krijgen ook! Wij informeren u er graag over.

Sunshower

Met Sunshower haalt u het goede van de zon in huis. Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits u het goed doseert. Sunshower zorgt daarvoor. Het laat je lichaam belangrijke vitamine D aanmaken. Veel mensen hebben een tekort aan deze vitaminen. Bovendien stimuleert dit warme licht de bloedsomloop en verlicht het spier- en gewrichtspijn. De Sunshower hangt gewoon in uw douche, dus u doucht en “sunshowert” tegelijk. De Sunshower is leverbaar in 4 modellen. De Combi White, de Puur White, de Deluxe White en de Pure White XL. Kom gerust langs en we vertellen u er alles over!

Stoomcabine

Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Daarnaast leiden de helende effecten van water en het samenspel van stoom, licht, aroma en geluid tot maximale ontspanning en vitalisering. Ontdek de sensuele ervaringen die onze stoomcabines bieden en geniet elke dag opnieuw van de ontspanning.

Regendouche

Kies voor een regendouche voor maximaal comfort en plezier tijdens het douchen. Door onze ruime keuze aan designs is er altijd wel een systeem dat past bij je douchegewoonten, stijl en wensen.
De regendouche systemen met mogelijke instelbare zijdouches zijn geschikt voor alle leden van het gezin, dus alle gezinsleden kunnen profiteren van deze nieuwe kijk op hydrotherapie.

Vitaal

Aan de lichamelijke gesteldheid besteden we veel zorg. Soms beïnvloeden blessures, ziekte of ouderdom de bewegingsvrijheid van het menselijk lichaam en verandert deze onafhankelijkheid in bepaalde beperkingen. Voor die beperkingen liggen bij ons diverse oplossingen voor de hand om weinig concessies te hoeven doen aan uw badkamerrituelen.  Wij informeren u graag over de inventieve baden met toegangsdeur, de drempelloze douches en de overige handige toepassingen in uw badkamer.

Whirlpool

Kies met een massagebad voor ontspannende luchtmassage. U voelt zich snel ontspannen in dit heerlijke warme water. Stelt u extra eisen aan uw massage dan kiest u voor intensieve hydromassage, zodat ieder plekje op de rug wordt gemasseerd door het rugmassagesysteem in de ergonomisch gevormde baden. En met de kleurrijke chromotherapie maakt u de spa sensatie compleet.

 

Afspraak