x
«»

Senior Collection

Senior Collection

Senior Collection

Senioren Badkamer

?>

Jan van Erp Senior Collection

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook in de badkamer gebeuren veel ongelukken. Vaak door het uitglijden of bij het uit bad stappen. Met de Jan van Erp Senior Collection comfort douche kunt u veilig en comfortabel douchen door de lage instap en antislipvloer. In alle showrooms van Jan van Erp is deze senioren douche te bewonderen. En die kunnen we in 1 dag plaatsen. Onze adviseurs komen indien gewenst ook graag bij u langs om de mogelijkheden om uw badkamer aan te passen te bespreken. Via het telefoonnummer 073-5440004 kunt u kunt hiervoor een afspraak maken. Graag tot ziens in één van onze showrooms of bij u thuis!

 

 

Voordelen

- veilige badkamers

- van bad naar douche

- van douche naar inloopdouche

- badkamerrenovatie

- snelle realisatie

- aanbrengen beugel/zitje

- geen hoogte verschillen

 

Plaatsen zonder opnieuw te hoeven tegelen

Het modulaire Senior Collection systeem van Jan van Erp biedt de mogelijkheid om eenvoudig een bad te vervangen door een douche. Zonder te tegelen kan de plek waar het bad stond compleet worden bedekt
door de fraaie glazen achterpanelen, die verkrijgbaar zijn in de kleuren wit en zwart.

 

Bad eruit, douche erin!

Bent u wellicht minder mobiel dan voorheen en is het in- en uitstappen van uw bad een hele opgave, of maakt u gewoonweg geen gebruik meer van uw bad? Dan is het aanschaffen van een inloopdouche uit de Senior Collection een ideale oplossing voor u! Speciaal voor het vervangen van een bad leveren wij een douche opstelling die van alle gemakken is voorzien, zoals goede handgrepen, een zitting in de douche, brede toegang en antislip vloer. Daarnaast heeft de Jan van Erp Senior Collection een luxe uitstraling en is in diverse kleuren en maten leverbaar. Te bezichtigen in alle filialen van Jan van Erp!

 

 

  


Afspraak