x
«»

Sanitair

?>

Een badkamer is meer dan alleen een mooi wastafelmeubel, luxe douche of lekker ligbad.

Laten we zeker ook niet de kranen, het wandcloset, bidet, urinoir en fontein vergeten. Hierin hebben wij een ruim assortiment aan stijlen in diverse prijsklasses. En niet te vergeten zijn wij up to date wat betreft de laatste noviteiten designs en trends. Douche wc's, softclose toiletzittingen, rimfree toiletten en de geintergreerde toiletblokjeshouder zijn voor ons allang geen nieuws meer.

 

Inbouwkranen, showerpipes en sunshowers, onze showrooms hangen vol met de laatste nieuwe snufjes. Ook voor het puntje op de I, een mooi plafond met inbouwspots, luxe spiegel met geitergeerde radio of verlichting, strakke designradiator en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Hulp nodig bij de indeling en het ontwerp van uw nieuwe badkamer? Onze verkopers denken graag met u mee en kunnen in 3D ontwerp uw nieuwe badkamer presenteren.

 

Kom naar een van onze showrooms die vol staan met voorbeelden. Waar u volop inspiratie op kunt doen op het gebied van badkamers, tegels en santair en laat u verbluffen door al dat moois.

 

graag tot ziens in onze showroom in Schijndel, Kaatsheuvel, Born of Eindhoven.

 

Afspraak