x
«»

Douche wc

SUNWAY Clean Douchewc

Sunshower

‘s Ochtends douchen. ‘s Avonds in bad. Tussendoor je handen wassen. Je schoon voelen is een vast onderdeel van het leven en bijna net zo natuurlijk als ademen. Maar wat gebeurt er in de tussentijd? Er wordt veel minder aandacht geschonken aan hoe we onszelf reinigen na het gebruik van het toilet. Wij brengen meerdere malen per dag een bezoekje aan het toilet, dat is een feit. Wij vegen ons af met droog papier, trekken door, wassen onze handen en gaan weg. Ook dat is een feit. Als er een natuurlijkere manier zou zijn om de hele dag lang echt fris te blijven, zou u daar dan gebruik van maken?

 

Met de SUNWAYClean douchewc’s kan dit. Ontworpen door de Italiaanse architect en ontwerper Matteo Thun en Antonio Rodriguez, past dit design toilet in ieder huis en in elke werkomgeving.

 

De intelligente douchefunctie, stroomaansluiting en wateraansluiting zijn geïntegreerd in het keramische wandcloset, waardoor ze onzichtbaar zijn en de badkamer overzichtelijk houden. Maar het is niet zo dat het design belangrijker is dan de werking. Het keramisch toilet zorgt iedere keer voor een perfecte spoeling en heeft een vuilafstotend oppervlak. De ergonomisch gevormde zitting met deksel kan snel worden afgenomen, zodat het keramisch toilet zonder spoelrand eenvoudig kan worden gereinigd.

 

De SUNWAYClean lijkt op een standaard toilet en past dankzij het compacte design in iedere toiletruimte of badkamer. De benodigde spoelwaterhoeveelheid is gelijk aan die van een modern waterbesparend toilet, dus milieuvriendelijker en prettiger voor uw waterrekening.

Proberen om het toilet vrij te houden van bacteriën is een dagelijkse taak. De SUNWAYClean heeft een vlekbestendig oppervlak en een randloze binnenvorm, waardoor schoonmaken makkelijker wordt.

 

De SUNWAYClean douchewc’s staan opgesteld in iedere Jan van Erp showroom. Dus kom naar één van onze showrooms en laat u overtuigen.

 

U kunt in alle showrooms en in alle privacy ervaren hoe hygienisch en comfortabel de SUNWAYClean plus is. Maak een afspraak voor een eerste ervaring
met de SUNWAYClean plus  in een showroom naar keuze.

 

   

 
.       

 

 

Lees meer »