x

Badkamer Concepts

Uw badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in uw woning. Veelal begint u de dag in uw badkamer en sluit u de dag af in uw badkamer. Zou het niet heerlijk zijn als uw badkamer van alle gemakken voorzien zou zijn? Een badkamer die u in de ochtend toelacht, waar u zich snel even opfrist of waar u urenlang in kan vertoeven.

 

Graag adviseren wij u bij het renoveren of samenstellen van een nieuwe (maatwerk) badkamer. In de showrooms van Jan van Erp ziet u onze concepten, waar u direct kunt ervaren welke sfeer en beleving bij u past. De mogelijkheden zijn eindeloos! In onze concepten ziet u douches, baden, wastafels, badmeubels, kranen, toiletten, spiegels, radiatoren en vloer- en wandtegels. Uiteraard denken wij graag met u mee om het functionele te kunnen combineren met de door u gekozen sfeer en beleving.

 

Indien gewenst kunnen wij voor u een 3D impressie maken, zodat u een helder inzicht krijgt van het ontwerp. Wel zo leuk om dit direct aan uw familie en vrienden te laten zien! Wij denken met u mee wat betreft de installatie en montage van uw badkamer. Wij hebben in de loop der jaren een uitgebreid netwerk van betrouwbare en vakkundige installateurs opgebouwd.

 

Kom snel eens een kijkje nemen in een van onze showrooms.

 

Afspraak

Lees meer »