x
«»
Afspraak maken »
Klik hier »
Klik hier »

Jan van Erp Tegels en Sanitair

Winnaar klantonderzoek Qudata

Klik hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Badkamers Weert

De mooiste badkamers van Weert

 

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in uw huis. Dit is een plek waar u in de ochtend over het algemeen de dag begint en na een goede nachtrust weer een beetje tot leven komt. Maar het is ook de plek waar u na een drukke dag weer even tot rust kunt komen. Lekker in bad of een verkwikkende douche nemen… In een goede badkamer zult u dit met plezier doen. Maar hoe zorgt u er dan voor dat u een badkamer heeft waar u met plezier vertoeft? Door eens langs te komen bij Jan van Erp Tegels en Badkamers. Wij hebben badkamers voor Weert klaarstaan in meerdere verschillende uitvoeringen.

 

Op zoek naar een badkamer in Weert?

 

Als u een nieuwe badkamer in Weert zoekt, dan is het ook altijd mogelijk om even bij een van onze showrooms langs te komen. We zijn dan wel niet in Weert gevestigd, maar u vindt ons wel bij u in de buurt. We hebben showrooms in Schijndel, Born, Eindhoven en Kaatsheuvel, waar u al onze mooie badkamers bij elkaar vindt. We hebben hier complete badkamers voor u klaarstaan, maar u kunt er ook voor kiezen om de verschillende onderdelen van uw badkamer zelf bij elkaar te zoeken. Als het op badkamers voor Weert aankomt hebben wij u de meeste opties te bieden.

 

U zoekt een badkamer in Weert?

 

Als u een badkamer in Weert zoekt raden wij u aan om eerst eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u een duidelijk overzicht van verschillende badkamers, in een groot aantal verschillende stijlen. Ziet u hier iets tussen? Maak dan een afspraak met ons om bij ons langs te komen en de badkamer in het echt te komen bekijken. Zo ziet u met eigen ogen wat de kwaliteit van onze mooie badkamers is.

Maak hier je afspraak »

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur


Let op!

20 juni gesloten
Plan uw showroomafspraak
tussen 8.30 uur en 19.00 uur

Adres

Geldropseweg 67
5611 SE Eindhoven
Tel: 040 211 74 46
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best