x
«»
Klik hier »
Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels en Sanitair

Winnaar klantonderzoek Qudata

Klik hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

badkamers Valkenswaard

De mooiste badkamers van Valkenswaard


De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in uw huis. U brengt hier op een dag aardig wat tijd door. Daarom is het ook goed om ervoor te zorgen dat u een badkamer heeft waar u en uw gezin helemaal thuis zijn. We hebben bij Jan van Erp Tegels en Badkamers een zeer ruim assortiment aan de mooiste badkamers in het assortiment. U kunt altijd langskomen bij een van onze showrooms om hier te zien wat wij allemaal in de aanbieding hebben. We hebben concept badkamers klaarstaan die u in zijn geheel aan kunt schaffen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de elementen voor uw badkamer bij elkaar te zoeken.

 

Een badkamer voor Valkenswaard

 

Bent u op zoek naar een mooie badkamer voor Valkenswaard of een van de omliggende plaatsen? Dan is het goed om eens bij ons te komen kijken om te zien wat er op het gebied van badkamers allemaal te krijgen is. Gaat u voor de klassieke look? Of wilt u een strakke, moderne badkamer? Wilt u een mooie badkuip om lekker in te ontspannen? Of liever een stortdouche om gelijk wakker onder te worden? De mogelijkheden zijn legio, deze nemen wij dan ook graag een keer met u door. Kom hiervoor gewoon een keer langs bij een van onze showrooms.

 

Wilt u een badkamer voor Valkenswaard samenstellen?

 

We hebben in ons assortiment de mooiste badkamers en elementen voor u klaarstaan. U kunt via onze website heel eenvoudig een afspraak met ons maken, waarna u langskomt in een van onze showrooms. We hebben vier showrooms bij u in de regio. U kunt dan zelf kiezen of u langs wilt komen in Schijndel, Born, Eindhoven of Kaatsheuvel. Hier helpen wij u bij het kiezen van de mooiste elementen voor uw badkamer.

Maak hier je afspraak »

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur


Let op!

Vanaf 3 augustus vindt u ons op Ekkersrijt.

Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 040 211 74 46
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best