x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamers Tilburg

De mooiste badkamers voor Tilburg

 

Bij het kiezen van een nieuwe badkamer moeten heel wat keuzes gemaakt worden. Wat voor stijl wilt u in de nieuwe badkamer gaan gebruiken? Wilt u dat hier nieuwe meubelen in komen te staan? En wat voor stijl gaat u voor de wandtegels en vloertegels gebruiken? Bij Jan van Erp helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende producten voor u klaarstaan. Bij ons kunt u eenvoudig een complete badkamer inrichten. Van meubelen tot muren, wij hebben het voor u in het assortiment gezet!

 

Een badkamer in Tilburg inrichten

 

U wilt uw badkamer in Tilburg opnieuw inrichten. Het is dan belangrijk om goed te kijken wat u hier allemaal aan wilt veranderen. Wilt u echt de gehele badkamer van de grond af aan gaan inrichten? Of kiest u ervoor om alleen enkele bepalende elementen te veranderen? Het is dan belangrijk om te kijken wat voor mogelijkheden u allemaal heeft als het op het inrichten van de badkamer aankomt. Een badkamer in Tilburg inrichten is heel eenvoudig als u hier de experts van Jan van Erp bij inschakelt. Wij helpen u namelijk graag door onze expertise op dit gebied voor u in te zetten.

 

Meer weten over onze badkamers voor Tilburg?

 

U bent altijd welkom om eens in een van onze showrooms binnen te lopen. U vindt Jan van Erp in Schijndel, Eindhoven, Born en Kaatsheuvel. In elk van deze showrooms hebben wij een ruim assortiment badkamers klaarstaan. Denk daarbij aan complete badkamers, maar ook aan alle losse onderdelen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld inloopdouches, badkamermeubelen, tegels, kranen, douchebakken en nog veel meer. Allemaal van de hoogste kwaliteit, in meerdere verschillende stijlen! Onze verkoopadviseurs gaan graag eens met u alle mogelijkheden door, om zo de juiste keuze te kunnen maken.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Met Pinksteren gesloten

Adres

Belgiëstraat 4
5171 PN Kaatsheuvel
Tel: 073 544 00 22
kaatsheuvel@janvanerp.nl

badkamer Kaatsheuvel
badkamer Waalwijk