x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamers Sittard

Mooi badkamers bij Sittard kopen

 

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Misschien bent u na jaren uitgekeken op uw huidige badkamer en wilt u een keer wat nieuws. Maar het kan natuurlijk ook dat u in een nieuw huis gaat wonen, waar nog geen badkamer is ingericht. Het is dan goed om eens langs te komen bij Jan van Erp. Ons bedrijf is de tegelspecialist voor Zuid Nederland. We leveren al meer dan 50 jaar de mooiste badkamers van Sittard en omstreken. We hebben showrooms in Born, Eindhoven, Schijndel en Kaatsheuvel. Hier hebben wij een ruim assortiment aan mooie badkamers voor u klaarstaan, waarbij het ook zo is dat u bij ons losse elementen voor uw badkamer kunt kopen.

 

De mooiste badkamer voor Sittard

 

Het is belangrijk om altijd de tijd te nemen als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, of elementen hiervoor. Bij ons heeft u te maken met verkoopadviseurs die klaar staan om de tijd voor u te nemen. Experts die uw wensen met u doornemen en ervoor zorgen dat u straks de badkamer heeft waar u altijd al van heeft gedroomd. Onze vakspecialisten geven u nuchter advies over wat er te krijgen is. Wilt u een complete badkamer bij ons aanschaffen, of bent u slechts op zoek naar een aantal elementen om de badkamer een beter geheel te maken?

 

Badkamers voor Sittard

 

We raden u aan om alvast eens op onze website te komen kijken om een goede indruk te krijgen van wat wij allemaal in onze showrooms klaar hebben staan. Hier kunt u dan gelijk inspiratie opdoen voor hoe uw badkamer er straks uit komt te zien. Heeft u al een duidelijk idee van de stijl die u wilt hebben in uw badkamer? Of krijgt u liever eerst eens advies om te zien wat er in uw badkamer allemaal mogelijk is? Bij ons krijgt u daar dan ook nog eens de beste service, levering en montage bij.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-17.00 uur

woensdag

09.30-17.00 uur

donderdag

09.30-17.00 uur

vrijdag

09.30-17.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Met Pinksteren gesloten

Adres

Sluisweg 11
6121 JR Born
Tel: 073 544 00 22
born@janvanerp.nl

badkamer Geleen
waskom met inbouwkraan Sittard