x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamers Oosterhout

De mooiste badkamers voor Oosterhout en omstreken

 

Wordt het eens tijd voor een nieuwe badkamer? Misschien bent u uitgekeken op uw huidige badkamer en wilt u eens verfrissen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de huidige simpelweg aan vervanging toe is. We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mooie badkamers van Jan van Erp Tegels en Badkamers. We zijn namelijk niet alleen maar de specialist als het aankomt op alle soorten tegels, maar hebben ook een zeer ruim assortiment aan de mooiste badkamermeubelen en accessoires. Hier zoekt u dan ook eenvoudig een mooie badkamer bij elkaar, waar u met veel plezier tijd in door zult brengen.

 

De ideale badkamer voor Oosterhout

 

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen als het aankomt op een nieuwe badkamer. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u op dit gebied hebt. Op onze website kunt u dan al een indruk opdoen van wat wij verkopen. Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in een van onze showrooms. We hebben in uw regio vier showrooms voor u klaarstaan. Maak vandaag nog een afspraak om eens in Schijndel, Born, Eindhoven of Kaatsheuvel langs te komen.

 

Op zoek naar de perfecte badkamer voor Oosterhout

 

Als u badkamers voor Oosterhout zoekt, dan bent u nu op het juiste adres aangekomen. We hebben meer dan 50 jaar ervaring met het verkopen van tegels en badkamers en helpen u ook graag bij het vinden van de perfecte badkamer. Schroom dan ook niet om eens bij ons binnen te lopen en te bekijken wat wij allemaal voor u klaar hebben staan. U kunt kiezen voor een complete badkamer uit onze showroom, maar u kunt natuurlijk ook zelf uit verschillende elementen een eigen badkamer samenstellen. Wij helpen u hier graag bij.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Extra geopend

20 mei  

12.00-17.00


U vindt ons op Ekkersrijt.
1e Pinksterdag gesloten
2e Pinksterdag geopend van 12 tot 17 uur


Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best