x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamers Nuenen

De mooiste badkamers van Nuenen

 

Bent u op zoek naar een mooie badkamer in Nuenen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Jan van Erp Tegels en Badkamers. We hebben in ons assortiment de mooiste badkamers, badkamermeubelen en accessoires voor u klaarstaan. De badkamer is toch een van de meest belangrijke kamers in uw huis. U begint hier de dag bijvoorbeeld met een verkwikkende douche, of neemt een heerlijk ontspannen bad als u na een lange dag thuiskomt. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u uzelf helemaal op uw gemak voelt in uw badkamer.

 

Een badkamer in Nuenen zoeken

 

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Bij ons koopt u niet alleen maar de mooiste badkamermeubelen, maar bijvoorbeeld ook een badkuip, stortdouche, spiegels, tegels en nog veel meer. U kunt bij ons kiezen voor een complete badkamer, maar het is ook mogelijk om zelf de onderdelen bij elkaar te zoeken om een badkamer in uw eigen stijl te maken. Hier helpen wij u graag bij. U bent dan ook altijd welkom om eens een keer langs te komen in een van onze showrooms bij u in de regio.

 

Aan de slag met een badkamer in Nuenen

 

Onze badkamers voor Nuenen behoren tot het mooiste wat er op dit gebied te vinden is. We doen er dan ook alles aan om voor onze klanten de mooiste producten voor in uw badkamer bij elkaar te zoeken. Loop eens binnen in een van onze showrooms om een goede indruk te krijgen van wat wij allemaal verkopen en om samen met ons de perfecte badkamer samen te stellen. U vindt onze mooie showrooms in Schijndel, Born, Eindhoven en Kaatsheuvel.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


U vindt ons op Ekkersrijt.Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best