x
«»
Klik hier »

Jan van Erp Tegels en Sanitair

Winnaar klantonderzoek Qudata

Klik hier »

Maak online een afspraak

klik hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Lees onze reviews

Klik hier »

Badkamers Maastricht

De mooiste badkamers van Maastricht

 

Bij het zoeken naar een nieuwe badkamer zult u merken dat er heel wat soorten en maten te vinden zijn. De vraag is dan natuurlijk hoe u uit al deze verschillende opties een badkamer kunt kiezen die helemaal op uw eigen smaak aansluit. Het is dan goed om hier advies bij te krijgen. Voor duidelijk advies op maat raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Jan van Erp. We hebben namelijk niet alleen maar een zeer ruim assortiment aan de beste producten voor u klaarstaan, u kunt er bij ons ook nog eens op rekenen dat u de beste service krijgt. Onze verkoopadviseurs staan klaar om met u de verschillende opties door te nemen.

 

Een mooie badkamer voor uw huis

 

Als u een badkamer in Maastricht zoekt, dan heeft u verschillende zaken en showrooms die u kunt bezoeken. Als u echter een badkamer wilt uitkiezen bij een winkel waar u op de best mogelijke service kunt rekenen, dan hoeft u alleen maar even bij ons te komen kijken. Bij Jan van Erp werken mensen die als geen ander weten welke badkamer bij welke stijl aansluit. Daar krijgt u ook nog eens een snelle levering bij, alsmede prijzen die absoluut concurrerend genoemd mogen worden. U vindt onze showrooms in Born, Schijndel, Eindhoven en Kaatsheuvel. We hopen u daar snel een keer te mogen begroeten.

 

Meer weten over de perfecte badkamer voor Maastricht?

 

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over onze badkamers of tegels. U kunt altijd al uw vragen aan ons stellen. U kunt natuurlijk ook even op onze website kijken om te zien wat wij hier allemaal voor u klaarstaan. We hebben een groot aantal inspiratie ideeen op onze website gezet. U vindt hier ook de adressen van onze showrooms. Het is mogelijk om vanaf onze website gelijk een afspraak te maken met een van onze vakspecialisten, die u dan graag helpt bij het kiezen van de juiste badkamer.

Maak hier je afspraak »

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-21.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur


Let op!

Zondag 6 en 13 september
geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur

Adres

Sluisweg 11
6121 JR Born
Tel: 046 485 76 29
born@janvanerp.nl

badkamer Geleen
waskom met inbouwkraan Sittard