x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamers Limburg

De mooiste badkamers van Limburg

 

U bent woonachtig in Limburg en bent op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan bent u bij Jan van Erp aan het juiste adres. We hebben de mooiste badkamers van Limburg voor u klaarstaan. Dat niet alleen, het zijn ook nog eens badkamers van de hoogst mogelijke kwaliteit. We raden u dan ook aan om eens in ons assortiment te komen kijken wat wij hier allemaal hebben staan. Wilt u bij ons een complete badkamer kopen? Of zoekt u liever zelf alle elementen bij elkaar? Wij staan klaar om u in elke situatie te helpen. U kunt natuurlijk ook bij ons slechts enkele elementen van uw nieuwe badkamer aanschaffen.

 

Een badkamer in Limburg aanschaffen

 

Het is belangrijk om een goede keuze te maken als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer. Per slot van rekening is een badkamer iets waar u veel gebruik van maakt. Het is ook niet bepaald een plek in uw huis die u snel weer zult veranderen. Zorg er dan ook voor dat u producten van de hoogste kwaliteit in huis haalt als u de inrichting van uw badkamer gaat veranderen. Bij Jan van Erp bent u altijd aan het juiste adres voor de hoogste kwaliteit als het aankomt op alles wat maar met een badkamer te maken kan hebben.

 

Een badkamer in Limburg inrichten

 

Bent u op zoek naar de beste inrichting voor uw badkamer? Dan is het goed om hiervoor eens bij Jan van Erp te komen kijken. We hebben een ruim assortiment aan de mooiste onderdelen voor uw badkamer in Limburg. U vindt ons in vier verschillende steden, waaronder ook in Limburg. We raden u dan ook aan om eens bij ons binnen te lopen als u met een van onze vakspecialisten op zoek wilt gaan naar de mooiste inrichting voor uw badkamer.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-17.00 uur

woensdag

09.30-17.00 uur

donderdag

09.30-17.00 uur

vrijdag

09.30-17.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Met Pinksteren gesloten

Adres

Sluisweg 11
6121 JR Born
Tel: 073 544 00 22
born@janvanerp.nl

badkamer Geleen
waskom met inbouwkraan Sittard