x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamers Landgraaf

De mooiste badkamers voor Landgraaf

 

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in een huis. Het is een kamer waar u een groot deel van uw tijd doorbrengt. In de ochtend is het de plek om eens goed wakker te worden. In de avond is het na een lange dag dan juist de plek om weer helemaal tot rust te komen. Het is dan ook goed om ervoor te zorgen dat uw badkamer in Landgraaf een plek is waar u uzelf helemaal op uw gemak voelt. Bij Jan van Erp Tegels en Badkamers kunt u er op rekenen dat u de mooiste badkamers gaat vinden die er voorradig zijn. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon even contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

 

U zoekt badkamers in Landgraaf?

 

Jan van Erp Tegels en Badkamers is niet gevestigd in Landgraaf, maar we zitten wel dicht bij u in de buurt. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als u een nieuwe badkamer wilt en deze het liefst wilt kopen bij een specialist op dit gebied. Jan van Erp is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd op het gebied van alles wat met badkamers te maken heeft. U koopt bij ons heel eenvoudig een complete badkamer, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf de elementen bij elkaar te zoeken. Zo heeft u straks een badkamer die helemaal op uw wensen is afgestemd.

 

De mooiste badkamer van Landgraaf

 

Als u op zoek gaat naar badkamers voor Landgraaf, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij Jan van Erp. Maak een afspraak met ons om eens langs te komen in een van onze filialen. We nemen dan graag alle mogelijkheden die wij klaar hebben staan met u door. U vindt onze filialen in Schijndel, Born, Eindhoven en Kaatsheuvel. Samen met u zorgen wij ervoor dat u straks een badkamer heeft waar u met veel plezier uw tijd doorbrengt!

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


week 31 en 32 gesloten

Adres

Sluisweg 11
6121 JR Born
Tel: 073 544 00 22
born@janvanerp.nl

badkamer Geleen
waskom met inbouwkraan Sittard