x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamers Helmond

De mooiste badkamers voor Helmond en omstreken

 

Bent u op zoek naar een mooie badkamer voor Helmond? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. We hebben bij Jan van Erp namelijk de mooiste tegels die er te krijgen zijn klaarliggen, maar verkopen ook alles voor in uw badkamer. U kunt bij ons kiezen voor een complete badkamer, maar bent bij ons ook aan het juiste adres als u slechts bepaalde onderdelen in uw badkamer aan wilt passen. We hebben meubelen klaarstaan, maar ook douchebakken, baden en tegels voor aan de wand en op de vloer. U kunt het eigenlijk niet bedenken voor uw badkamer of we hebben het wel staan!

 

Een badkamer voor Helmond kopen

 

Onze badkamers voor Helmond vindt u in onze showrooms. We hebben een showroom bij u om de hoek in Eindhoven, maar ook in Schijndel, Kaatsheuvel en Born. Waar u ook komt kijken, u kunt er altijd op rekenen dat u bij ons de beste kwaliteit gaat vinden. We weten hoe belangrijk het is dat u er op kunt vertrouwen dat uw badkamer lang meegaat en er altijd perfect uit blijft zien. Bij ons hoeft u er dan ook niet bang voor te zijn dat u producten van een mindere kwaliteit terug gaat vinden! Op onze website vindt u hier meer informatie. Kunt u ook gelijk even inspiratie opdoen voor als u bij ons langskomt!

 

Meer weten over de perfecte badkamer voor Helmond?

 

Als u meer wilt weten over de badkamers voor Helmond die wij in ons assortiment klaar hebben staan, dan raden wij u aan om gewoon eens bij ons te komen kijken. Onze vakspecialisten nemen graag de tijd voor u. Het is per slot van rekening belangrijk om goed te zien wat er allemaal te krijgen is, zodat u de juiste keuze kunt maken. Meer weten over wat wij allemaal verkopen en wat voor badkamers u bij ons kunt vinden? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens bij ons in het assortiment te komen kijken.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak
U vindt ons op Ekkersrijt.

Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best