x
«»
Afspraak maken »
Klik hier »
Klik hier »

Jan van Erp Tegels en Sanitair

Winnaar klantonderzoek Qudata

Klik hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Badkamers Heerlen

De mooiste badkamers voor Heerlen

 

U bent op zoek naar een nieuwe badkamer en wilt dan graag eens komen kijken bij een winkel waar een ruim assortiment aanwezig is? Dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij Jan van Erp. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende onderdelen voor uw badkamer klaar staan. U zoekt badkamers in Heerlen? Kom dan gewoon eens langs bij een van onze showrooms bij u in de buurt. Ons bedrijf is de specialist op het gebied van tegels en badkamers in Zuid Nederland.

 

Een badkamer voor Heerlen uitkiezen

 

Als u bij ons langskomt, dan staat er een vakspecialist klaar die graag eens de tijd neemt om met u te bekijken wat we allemaal in ons assortiment hebben staan. Heeft u zelf al een idee in uw hoofd van de stijl die u in uw nieuwe badkamer wilt hebben? Of heeft u nog geen idee en laat u uzelf graag verrassen door onze medewerkers? We bekijken samen met u wat u mooi vindt en stellen aan de hand hiervan een mooie badkamer samen. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons als u alleen maar enkele onderdelen in uw badkamer wilt vervangen.

 

Meer weten over onze badkamers voor Heerlen?

 

Een badkamer in Heerlen inrichten is iets waar u gerust de tijd voor mag nemen. Kom eens kijken op onze website als u van tevoren alvast inspiratie op wilt doen. We hebben de verschillende looks in ons assortiment overzichtelijk voor u bij elkaar gezet. Bij ons heeft u dan ook de garantie dat uw producten snel worden geleverd. Wij hanteren daarbij door onze slimme manier van inkopen ook nog eens de scherpste prijzen die u kunt vinden in Zuid Nederland. Alle reden dan ook om die mooie badkamer eens bij ons uit te komen zoeken!

Maak hier je afspraak »

Openingstijden

maandag

09.30-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Let op!

Plan uw showroomafspraak
tussen 8.30 uur en 19.00 uur

Adres

Sluisweg 11
6121 JR Born
Tel: 046 485 76 29
born@janvanerp.nl

badkamer Geleen
waskom met inbouwkraan Sittard