x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamers Goirle

De mooiste badkamers van Goirle

 

Bent u op zoek naar een mooie badkamer in Goirle? De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in uw huis. Een plek om eens lekker tot rust te komen, uzelf te verzorgen, of in de ochtend wakker te worden met een verkwikkende douche. Het is dan ook goed om eens een kijkje te komen nemen om te zien wat er op het gebied van badkamers allemaal te vinden is bij u in de buurt. Kom een keer langs bij Jan van Erp Tegels en Badkamers. We hebben de mooiste producten voor u klaarstaan. We helpen u graag bij het samenstellen van een prachtige nieuwe badkamer.

 

Een badkamer voor Goirle samenstellen

 

Als u advies nodig heeft op het gebied van het samenstellen van een badkamer, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U bent dan van harte welkom bij onze showroom in Schijndel, Born, Eindhoven of Kaatsheuvel. Hier staan mensen klaar die met u gaan bekijken wat wij allemaal in huis hebben en welke elementen het beste op uw persoonlijke smaak aansluiten. We hebben alles op het gebied van badkamermeubels, kranen, douches, badkuipen, toiletten, spiegels en nog veel meer. Dit zetten we graag voor u in een 3D-impressie, zodat u alvast een indruk krijgt van hoe uw badkamer er straks uit komt te zien.

 

Meer weten over onze badkamers voor Goirle?

 

Als u meer wilt weten over wat wij bij Jan van Erp allemaal voor u klaar hebben staan, dan kunt u ook alvast een kijkje nemen bij de overige pagina's van deze website. Hier vindt u namelijk onze mooiste producten overzichtelijk bij elkaar. We hebben meer dan 50 jaar ervaring met tegels en badkamers en zetten deze ervaring en kennis graag in voor onze klanten. Samen met u zorgen we ervoor dat er straks een badkamer in Goirle staat waar u optimaal kunt genieten!

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak
U vindt ons op Ekkersrijt.

Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best