x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamers Breda

Bent u op zoek naar badkamers in Breda?

 

Bij Jan van Erp bent u aan het juiste adres voor de mooiste badkamers van Breda en omstreken. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende badkamers klaarstaan, waar voor iedereen wel wat wils tussen zit. Loop eens binnen bij een van onze showrooms om hier te kijken of hier de badkamer van uw dromen tussen zit. U heeft bij ons niet alleen maar de keuze voor een complete badkamer, maar u kunt ook kiezen om alle elementen afzonderlijk bij elkaar te zoeken. Zo heeft u echt een badkamer die helemaal is afgestemd op uw wensen. Meer weten over de perfecte badkamer voor Breda? Kom dan gewoon eens in een van onze showrooms kijken.

 

De perfecte badkamer voor Breda

 

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen als het aankomt op de aanschaf van een nieuwe badkamer. Het is dan ook goed om eens te praten met iemand die ervaring heeft op het gebied van de inrichting van badkamers. Bij Jan van Erp werken ervaren verkoopadviseurs die graag met u in gesprek gaan om te bekijken wat uw wensen precies zijn. Wat voor badkamer heeft u nu? Wat is de stijl waar u graag naartoe wilt? Onze verkopers weten precies wat wij allemaal in ons assortiment hebben staan en hoe dat het beste met elkaar valt te combineren.

 

Badkamers bij Breda bekijken

 

Als u een badkamer in Breda zoekt, dan is het goed om langs te komen bij Jan van Erp. We zijn gevestigd bij u in de regio. U vindt zelfs vier verschillende filialen waar u een ruime keuze heeft. De producten die wij verkopen kunt u dan ook nog eens bij ons kopen tegen zeer scherpe prijzen. Zo haalt u betaalbare kwaliteit in huis. Of u nu op zoek bent naar een complete badkamer, of juist alleen maar naar bepaalde onderdelen om een bestaande badkamer nieuw elan te geven, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak
zondag 21 april geopend 12 -17 uur

Adres

Belgiëstraat 4
5171 PN Kaatsheuvel
Tel: 073 544 00 22
kaatsheuvel@janvanerp.nl

badkamer Kaatsheuvel
badkamer Waalwijk